A co mi do tego?Miło byłoby pogadać z jakąś dojrzałą panią.

A co mi do tego?Miło byłoby pogadać z jakąś dojrzałą panią.
One chciałyby tego samego w drugą stronę, ale też sukcesów nie ma .Miło byłoby pogadać z jakąś dojrzałą panią.
I przez ciebie żona schowana xdTy też nie. Nick sugeruje żonę…
Obstawiam ,że to był osobisty przytyk w twoją stronęA co mi do tego?
A dlaczego bycie dojrzałym uważasz za przytyk?Obstawiam ,że to był osobisty przytyk w twoją stronę![]()
Nie uważam ale autor posta wyraził zal że takowych tu nie maA dlaczego bycie dojrzałym uważasz za przytyk?![]()
Bo my wszystkie młode duchem jesteśmyNie uważam ale autor posta wyraził zal że takowych tu nie ma![]()
po zdjęciu jednoznacznie mogę stwierdzić, że nie tylko duchemBo my wszystkie młode duchem jesteśmy![]()
Jak liczba w Twoim nicku to wiek, to jestem połowę starsza, więc pojęcie młodości jest względnepo zdjęciu jednoznacznie mogę stwierdzić, że nie tylko duchem![]()
napisz to się przekonaszJak liczba w Twoim nicku to wiek, to jestem połowę starsza, więc pojęcie młodości jest względne
Ale w sumie strzelam, że to nie o wiek chodziło![]()
Ja się wstydzęnapisz to się przekonasz![]()
To jak chcesz kogoś poznać?Ja też nie zaczepiam Pań na priv.
To jak chcesz kogoś poznać?Przecież nie musisz wysyłać penisa od razu (nawet wskazane żeby nie), można zacząć od zwykłego „co u Ciebie
![]()
To moim zdaniem.lepszy sposób niż wysyłanie fotkiTo jak chcesz kogoś poznać?Przecież nie musisz wysyłać penisa od razu (nawet wskazane żeby nie), można zacząć od zwykłego „co u Ciebie
![]()
Jak rozmiar buta, to uciekaj xdJak liczba w Twoim nicku to wiek, to jestem połowę starsza, więc pojęcie młodości jest względne
Ale w sumie strzelam, że to nie o wiek chodziło![]()
Widzę dość duży odzew i hejt że co to za bezsensowne ogłoszenia itp dla sprostowania mam chęć po prostu popisać z kobietą bardziej erotycznie to że napisałem ile mam i że mam zadbanego fiuta nie oznacza że jej wyślę zaraz zdjęcie fiuta wolę uprzedzić jeśli na takie coś by się zgodziła do kobiet mam szacunek bo widziałem jeden wpis że zaraz bym zwyzywał otóż nie po prostu szukam kobiety która ma ochotę na takie rzeczy do niczego nikogo nie zmuszę pozdrawiamSą tu jakieś chętne panie do gorącego czatu mam 21 lat jestem zadbany i dobrze zbudowany dla pań mam 18cm i dbam o higienie osobistą bardzo
Nie przejmuj się, temat poszedł w swoją stronę, a my zapomnieliśmy już o twoim istnieniu. Tak się czasem dzieje.Widzę dość duży odzew i hejt że co to za bezsensowne ogłoszenia itp dla sprostowania mam chęć po prostu popisać z kobietą bardziej erotycznie to że napisałem ile mam i że mam zadbanego fiuta nie oznacza że jej wyślę zaraz zdjęcie fiuta wolę uprzedzić jeśli na takie coś by się zgodziła do kobiet mam szacunek bo widziałem jeden wpis że zaraz bym zwyzywał otóż nie po prostu szukam kobiety która ma ochotę na takie rzeczy do niczego nikogo nie zmuszę pozdrawiam
PoznaćWidzę dość duży odzew i hejt że co to za bezsensowne ogłoszenia itp dla sprostowania mam chęć po prostu popisać z kobietą bardziej erotycznie to że napisałem ile mam i że mam zadbanego fiuta nie oznacza że jej wyślę zaraz zdjęcie fiuta wolę uprzedzić jeśli na takie coś by się zgodziła do kobiet mam szacunek bo widziałem jeden wpis że zaraz bym zwyzywał otóż nie po prostu szukam kobiety która ma ochotę na takie rzeczy do niczego nikogo nie zmuszę pozdrawiam
chyba lepiej żeby ktoś po drugiej stronie był tego świadom że nie zobaczy brudasaNie przejmuj się, temat poszedł w swoją stronę, a my zapomnieliśmy już o twoim istnieniu. Tak się czasem dzieje.
To przykre, że pisze się o tym, że ktoś jest zadbany. Jakby to nie było podstawą.
Chyba że wdowcem zostałI przez ciebie żona schowana xd