• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Chciałbym oglądać parkę na żywo poznań

Kobieta

Veragolden

Nowicjusz
Cześć od lat mam fantazję by naprawde w kulturalny sposob i fajnym miejscu na żywo przy kawie i rozmowach na poziomie ogladać obcą parke ich seks. Bardzo mnie to kreci ogólnie choc moje wieloletnie rozmyślania o tym powodują że szczegółów jest bardzo dużo ktore mogły by być ujęte. Jeżeli taki wstępny obraz mojego marzenia choc troche was zackekawił to zapraszam na kontakt mail. Dodam to co uważam za bardzo ważne mam 46 lat szczuply ciemny brunet bez zarostu na twarzy. Dodam też że nie szukam seksu nie chce nikogo dotykać ani tez nie chodzi o dołączenie do pary. W realu nie wiem jak się zachowam może tego nie dam rady i pogadamy i pozegnamy sie. Jezeli panstwo beda sobie życzyc imiona mogą byc nie prawdziwe i aby zapewnic pelną dyskrecje proponuje takie spotkanie np w hotelu w sensie po to by nikt nikogo noe obawiał się. Ja gwaranruję szczerosc i kulture oraz to wszystko czym ludzie dzis nie mają zamiaru się posługiwać bo łatwiej ukryć się za ekranem lapropa czy telefonu i zadziwiac czymś co jest nie do weryfikacji. Reasjmując jasno prosto chce popatrzec na pare lub małrzenstwo podczas seksu. Powtorzę nie szukam seksu chce tylko patrzec i rozmawiać. Oczekuje na odzew na mailu vgolden0107 gmail.com spacja małpa cześć

Kobieta

Aya

Podrywacz
Pytanie pomocnicze: jesteś kobietą (jak twierdzi profil) i wcześniejsze wpisy, ale teraz identyfikujesz się jako 46 letni szczupły brunet?
Czy jednak zmieniasz zdanie i teraz jesteś facetem, a wcześniej identyfikowałeś się jako kobieta? 🤓

Kobieta

Veragolden

Nowicjusz
To konto mojej żonki na ktore nie wchodziła baaardzo dlugo. Postanowiłem napisać tu by dotrzeć do ludzi jak widzisz pozostawiajac mail nie.ma.tu żadnej zagadki

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Raz spotkaliśmy się w naszym ulubionym lasku z obserwatorem, my już działamy, kolega też działa na własną rękę czyli spodnie już do kolan w jednej ręce penis i nagle dzwoni jego telefon, drugą ręką wyciąga telefon odbiera i tylko było słychać jego dziewczynę, i cos w stylu gdzie ty jesteś .... My z partnerką prawie w śmiech bo gościu patrzy na nas jak się bzykamy w jednej ręce penis a w drugiej telefon i rozmawia z kobietą :)

Kobieta

Veragolden

Nowicjusz
No pytam a co w tym takiego dziwnego. Mowisz.ze byliscie w takim miejscu gdzie uprawialiscie seks a byl także obserwator. To mnie zaciekawilo nie rozumiem.co.cie tak złamało że nagle uważasz moje wypowiedzi za żart.

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
No pytam a co w tym takiego dziwnego. Mowisz.ze byliscie w takim miejscu gdzie uprawialiscie seks a byl także obserwator. To mnie zaciekawilo nie rozumiem.co.cie tak złamało że nagle uważasz moje wypowiedzi za żart.
Byliśmy w takim miejscu bo je sami sobie znaleźliśmy, to nie jest miejsce ogólnodostępne dla każdego... W hotelach też dawaliśmy takie pokazy i też nie były to mieście dla każdego chętnego

Kobieta

Veragolden

Nowicjusz
Czyli i wy i on przypadkiem tam sie znalazł? A ja zrozumialem że sie z nim tam umówiliscie i wtedy jego pani dzwoniła itd itd

Kobieta

Veragolden

Nowicjusz
Aha to ja bym w lesie na pewno się nie umówił. Jakos tak ciągnie mnie w strone hotelu np.chyba że w jakiś upalny letni dzień to wtedy natura

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry