• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Celebrytki do których najczęściej się masturbujecie.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Paula Tumala :love::love::love:

503443229_18507959749025572_8353139119285085627_n.jpg

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Ja trochę naciągam ten post bo tytuł brzmi "celebrytki do których najczęściej się masturbujecie". Hmmm, najczęściej spuszczałem się do filmików/zdjęć JLo (a już do deepfaków to jak opętany), ale wrzucałem też fotki celebrytek, do których kręcę ogonem od czasu do czasu.
I taką właśnie przedstawicielką okolicznościowych samozadowoleń jest niejaka Eva Mendes. Podoba mi się od Desperado 2. Potem było już tylko lepiej, z wiekiem nabierała "tego czegoś". Obecnie ma 51 lat i właśnie radośnie do niej doszedłem :)
63xp19.jpg

Mężczyzna

Krakenik

Seks Praktykant
Z nią mam wielki problem. Wizualnie jest może spoko, ale postrzegam ją jako pustą, przygłupią lalę, co złapała ze dwie rólki/fuchy w TV i wykreowała się na "gwiazdę". Ale jak tak ją pooglądać, posłuchać to za wiele mądrego do powiedzenia nie ma...
Być może to co napisałeś to prawda, nie wiem nie śledze jej w tv ani internecie aczkolwiek urode ma uroczą

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Ja trochę naciągam ten post bo tytuł brzmi "celebrytki do których najczęściej się masturbujecie". Hmmm, najczęściej spuszczałem się do filmików/zdjęć JLo (a już do deepfaków to jak opętany), ale wrzucałem też fotki celebrytek, do których kręcę ogonem od czasu do czasu.
I taką właśnie przedstawicielką okolicznościowych samozadowoleń jest niejaka Eva Mendes. Podoba mi się od Desperado 2. Potem było już tylko lepiej, z wiekiem nabierała "tego czegoś". Obecnie ma 51 lat i właśnie radośnie do niej doszedłem :)
63xp19.jpg
"okolicznościowe samozadowolenia" - podoba mi się to określenie :)

A pani Mendez też mi się podoba :)