Ja równieżZawsze chętnie pogadam
Ja równieżZawsze chętnie pogadam
Doskonałe, a Pani Socha TOPZ dojrzałych kobitek napewno:
Małgorzata Korzuchowska: Przypomina mi lata licealne i piękną nauczycielkę z angielskiego.
![]()
![]()
![]()
Małgorzata Socha: polska sex-bomba
![]()
![]()
![]()
Anita Sokołowska: Marzenie...
![]()
![]()
![]()
Julia Pierucha: Oj nie jeden raz doszło do mokrego ''finiszu''
![]()
![]()
![]()
Wiktoria Gąsiewska: moja rówieśniczka ale chyba przebiła wszystkie pod względem masturbacji, moim zdaniem na równi z Wieniawą
![]()
![]()
![]()
Tak na marginesie, marzeniem by było spotkanie damskiej części ekipy Rodzinki.pl, jest to piękne ale niestety nierealne... ( tak jak na fotkach poniżej)
![]()
![]()
Ja jednak wolę młodsze 🫣Doskonałe, a Pani Socha TOP
Podbijam i zapraszam do dyskusji na privJa również chętnie pogadamSzczególnie o jednej której pseudonim artystyczny pojawiał się tu ostatnio dość często
![]()
potwierdzam, też oglądam ten program dla nich właśnieNiedawno wpadł mi w oko jakiś reality show "moja mama i twój tata". Jest tam matka i córka. Matka ma 5 dych na karku, córka nie wiem, coś ponad 20 lat. Oj, przekozackie obie... Żal, że mama ma tak mało fotek w sieci...
![]()
Na razie to materiał na celebrytki...choć kto wie...udział w takich programach czasem promuje...Doda też tak zaczynała...Niedawno wpadł mi w oko jakiś reality show "moja mama i twój tata". Jest tam matka i córka. Matka ma 5 dych na karku, córka nie wiem, coś ponad 20 lat. Oj, przekozackie obie... Żal, że mama ma tak mało fotek w sieci...
tylko że Doda umie śpiewać nie tylko świecić tyłkiemNa razie to materiał na celebrytki...choć kto wie...udział w takich programach czasem promuje...Doda też tak zaczynała...![]()
Chodziło Mi o to,że swoją "karierę" zaczynała w reality-show "Bar" (starsi użytkownicy może pamiętajątylko że Doda umie śpiewać nie tylko świecić tyłkiem
W wywiadzie mówiła że poszła do programu żeby wypromować jej wtedy mało znany zespół VirginChodziło Mi o to,że swoją "karierę" zaczynała w reality-show "Bar" (starsi użytkownicy może pamiętają)...tak się przebiła do mainstreamu...czy był ktoś kto poszedł podobną drogę? Teraz nikt mi do głowy nie przychodzi...
To się Jej udało,zespołu już nie ma a Ona nadal na szczycieW wywiadzie mówiła że poszła do programu żeby wypromować jej wtedy mało znany zespół Virgin
ile się przewinęło przez te lata różnych wokalistek i słuch po nich zaginął a ona nadal śpiewa , i to jak , szacunTo się Jej udało,zespołu już nie ma a Ona nadal na szczycie![]()
Śpiew śpiewem ważne jak wyglądaile się przewinęło przez te lata różnych wokalistek i słuch po nich zaginął a ona nadal śpiewa , i to jak , szacun
też prawdaŚpiew śpiewem ważne jak wygląda![]()
beata tadla ?
Dokładniebeata tadla ?
kociczka jest niezła , szarpałby jak reksio szynkęDokładnie![]()