Ja równieżZawsze chętnie pogadam
Ja równieżZawsze chętnie pogadam
Doskonałe, a Pani Socha TOPZ dojrzałych kobitek napewno:
Małgorzata Korzuchowska: Przypomina mi lata licealne i piękną nauczycielkę z angielskiego.
Małgorzata Socha: polska sex-bomba
Anita Sokołowska: Marzenie...
Julia Pierucha: Oj nie jeden raz doszło do mokrego ''finiszu''
Wiktoria Gąsiewska: moja rówieśniczka ale chyba przebiła wszystkie pod względem masturbacji, moim zdaniem na równi z Wieniawą
Tak na marginesie, marzeniem by było spotkanie damskiej części ekipy Rodzinki.pl, jest to piękne ale niestety nierealne... ( tak jak na fotkach poniżej)
Ja jednak wolę młodsze 🫣Doskonałe, a Pani Socha TOP
Podbijam i zapraszam do dyskusji na privJa również chętnie pogadam Szczególnie o jednej której pseudonim artystyczny pojawiał się tu ostatnio dość często
potwierdzam, też oglądam ten program dla nich właśnieNiedawno wpadł mi w oko jakiś reality show "moja mama i twój tata". Jest tam matka i córka. Matka ma 5 dych na karku, córka nie wiem, coś ponad 20 lat. Oj, przekozackie obie... Żal, że mama ma tak mało fotek w sieci...
Na razie to materiał na celebrytki...choć kto wie...udział w takich programach czasem promuje...Doda też tak zaczynała...Niedawno wpadł mi w oko jakiś reality show "moja mama i twój tata". Jest tam matka i córka. Matka ma 5 dych na karku, córka nie wiem, coś ponad 20 lat. Oj, przekozackie obie... Żal, że mama ma tak mało fotek w sieci...
tylko że Doda umie śpiewać nie tylko świecić tyłkiemNa razie to materiał na celebrytki...choć kto wie...udział w takich programach czasem promuje...Doda też tak zaczynała...
Chodziło Mi o to,że swoją "karierę" zaczynała w reality-show "Bar" (starsi użytkownicy może pamiętają )...tak się przebiła do mainstreamu...czy był ktoś kto poszedł podobną drogę? Teraz nikt mi do głowy nie przychodzi...tylko że Doda umie śpiewać nie tylko świecić tyłkiem
W wywiadzie mówiła że poszła do programu żeby wypromować jej wtedy mało znany zespół VirginChodziło Mi o to,że swoją "karierę" zaczynała w reality-show "Bar" (starsi użytkownicy może pamiętają )...tak się przebiła do mainstreamu...czy był ktoś kto poszedł podobną drogę? Teraz nikt mi do głowy nie przychodzi...
To się Jej udało,zespołu już nie ma a Ona nadal na szczycieW wywiadzie mówiła że poszła do programu żeby wypromować jej wtedy mało znany zespół Virgin
ile się przewinęło przez te lata różnych wokalistek i słuch po nich zaginął a ona nadal śpiewa , i to jak , szacunTo się Jej udało,zespołu już nie ma a Ona nadal na szczycie
Śpiew śpiewem ważne jak wyglądaile się przewinęło przez te lata różnych wokalistek i słuch po nich zaginął a ona nadal śpiewa , i to jak , szacun
też prawdaŚpiew śpiewem ważne jak wygląda
beata tadla ?
Dokładniebeata tadla ?
kociczka jest niezła , szarpałby jak reksio szynkęDokładnie