• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Celebrytki do których najczęściej się masturbujecie.

Mężczyzna

MichałMilFan

Seks Praktykant
Z dojrzałych kobitek napewno:

Małgorzata Korzuchowska: Przypomina mi lata licealne i piękną nauczycielkę z angielskiego.
malgorzata-kozuchowska22.jpg
malgorzata-kozuchowska-358963-GALLERY_BIG.jpg
0007K2TKQ38TI42X-C125-F4.jpg

Małgorzata Socha: polska sex-bomba
article_content_vertical-161487824198fe64.png
images
malgorzata-socha-i-anna-dereszowska-357393-GALLERY_BIG.jpg

Anita Sokołowska: Marzenie...
inga-508526-article_v2.jpg
9UuXeQfdvjIj5d9uIioPHIRGm-XPdB_NWTkr1cF7F32I-wKDW_0Sf9TYg7WGsb0Znu5NhiamVX6hUM-slcOSXpgkFO5FtSG-1lI
e5a889c1da2065794ce97dab5b1c2606.jpg

Julia Pierucha: Oj nie jeden raz doszło do mokrego ''finiszu''
z12919552Q,Julia-Pietrucha-.jpg
1398357340.jpg
650full-julia-pietrucha.jpg

Wiktoria Gąsiewska: moja rówieśniczka ale chyba przebiła wszystkie pod względem masturbacji, moim zdaniem na równi z Wieniawą

d187a919de504c12.jpg
images
wiktoria-gasiewska-w-seskownej-sesji-w-barwach-szczescia-422274-MT.jpg

Tak na marginesie, marzeniem by było spotkanie damskiej części ekipy Rodzinki.pl, jest to piękne ale niestety nierealne... ( tak jak na fotkach poniżej)
891378_1.1.jpg
wiktoria-gasiewska.jpg
Doskonałe, a Pani Socha TOP

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Niedawno wpadł mi w oko jakiś reality show "moja mama i twój tata". Jest tam matka i córka. Matka ma 5 dych na karku, córka nie wiem, coś ponad 20 lat. Oj, przekozackie obie... Żal, że mama ma tak mało fotek w sieci...
z29961601IH,Julia-Dylewska-z--Love-Island--pokazala-mame.jpg

Mężczyzna

mateo1989

Seks Praktykant
Niedawno wpadł mi w oko jakiś reality show "moja mama i twój tata". Jest tam matka i córka. Matka ma 5 dych na karku, córka nie wiem, coś ponad 20 lat. Oj, przekozackie obie... Żal, że mama ma tak mało fotek w sieci...
z29961601IH,Julia-Dylewska-z--Love-Island--pokazala-mame.jpg
potwierdzam, też oglądam ten program dla nich właśnie

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Na razie to materiał na celebrytki...choć kto wie...udział w takich programach czasem promuje...Doda też tak zaczynała...😆

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
tylko że Doda umie śpiewać nie tylko świecić tyłkiem
Chodziło Mi o to,że swoją "karierę" zaczynała w reality-show "Bar" (starsi użytkownicy może pamiętają ;))...tak się przebiła do mainstreamu...czy był ktoś kto poszedł podobną drogę? Teraz nikt mi do głowy nie przychodzi...

Mężczyzna

mateo1989

Seks Praktykant
Chodziło Mi o to,że swoją "karierę" zaczynała w reality-show "Bar" (starsi użytkownicy może pamiętają ;))...tak się przebiła do mainstreamu...czy był ktoś kto poszedł podobną drogę? Teraz nikt mi do głowy nie przychodzi...
W wywiadzie mówiła że poszła do programu żeby wypromować jej wtedy mało znany zespół Virgin