• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Celebrytki do których najczęściej się masturbujecie.

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Przedziwne hobby, rozumiałbym że w czasach gdy na ekranie pojawiała się aktorka z odkrytym biustem, i był to rarytas, albo cały film w stylu Widziadła albo Dziejów grzechu ale podniecać się w tak entuzjastyczny sposób dziś..., niewiarygodne.

Mężczyzna

RTT

Podrywacz
a21b1f942cb8e9143dbd212ef38926a2.jpg
Marzyło się o Joaśce i jej cycorach nie raz :devilish::devilish:

Mężczyzna

Martini193

Cichy Podglądacz
Patrycja Cwał-Wisniewska,Magdalena Wójcik (Serial Codzienna 2 M6) i Katarzyna Skrzynecka w Tańcu z gwiazdami (Do pewnego momentu,potem zaczęli ją tam bardzo źle ubierać i sama na to narzekała w wywiadach).
Takie moje top 3 lat nastoletnich.
Teraz w dobie internetu już za bardzo nie fantazjuje o celebrytkach ale z jakiegoś powodu mam słabość do Oli Kot z Eska TV.

Mężczyzna

Motyliszek

Seks Praktykant
Na mnie wrażenie robią aktorki - z zagranicznych moją faworytką była, jest i będzie Emma Watson, ale też doceniam Amy Adams czy Alyson Hannigan. U nas świetna jest Alicja Karluk, Alicja Ostolska czy Klaudia Łapot z Klanu. Doceniam ich urodę, choć chyba tylko o Emmie Watson miałem fantazje erotyczne.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Na mnie wrażenie robią aktorki - z zagranicznych moją faworytką była, jest i będzie Emma Watson, ale też doceniam Amy Adams czy Alyson Hannigan. U nas świetna jest Alicja Karluk, Alicja Ostolska czy Klaudia Łapot z Klanu. Doceniam ich urodę, choć chyba tylko o Emmie Watson miałem fantazje erotyczne.
Za Amy Adams doceniam,resztę musiałem Sobie wygooglować, oczywiście poza EW :)

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Tak mnie naszło, że nie zlazłbym z Klaudii el Dursi. Mentalnie sprawia na mnie złe wrażenie, nie wydaje mi się zbyt rozgarnięta (subiektywna ocena).
Ale ma świetne ciało i urodę. Jak na 35 lat to wgniata w fotel młodsze o dekadę panny (ma chyba 35 lat). I kręci mnie jej wyniosłość, pozorny chłód.
imgf1Ja9U-e9db5fc.jpg

Mężczyzna

masturb.

Podrywacz
Tak mnie naszło, że nie zlazłbym z Klaudii el Dursi. Mentalnie sprawia na mnie złe wrażenie, nie wydaje mi się zbyt rozgarnięta (subiektywna ocena).
Ale ma świetne ciało i urodę. Jak na 35 lat to wgniata w fotel młodsze o dekadę panny (ma chyba 35 lat). I kręci mnie jej wyniosłość, pozorny chłód.
imgf1Ja9U-e9db5fc.jpg
Szarpałby jak szerszeń gruszkę 😄