• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Cechy, które rozpalają intymny taniec płomieni

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
Dzisiejszej nocy zajmijmy się pytaniem: "Co dla Was oznacza, że ktoś jest dobry w łóżku?", przemieniając zwykły seks w intymny taniec płomieni.
Czy to kwestia emocjonalnego rezonansu, fizycznego uroku, czy może czegoś zupełnie innego, co rozpala zmysły?

Zastanawiam się, jakie cechy sprawiają, że mężczyzna jest uważany za dobrego kochanka.
Czy to umiejętność nieprzewidywalności, kreatywność, czy może pewność siebie?

A co z kobietami? Co sprawia, że kobieta jest postrzegana jako dobra w łóżku?
Czy to otwartość na nowości, zmysłowość, a może coś innego?

Proponuję, aby każdy wypowiedział się w kontekście swojej płci, jak również drugiej.
Myślę, że może to pokazać nam, jak sami myślimy o byciu dobrym w łóżku, a jak wyobrażamy sobie drugą płeć.
Może, analogicznie do samooceny, okaże się, że w tym przypadku nasze wymagania od nas samych są wygórowane lub wręcz przeciwnie - idziemy na łatwiznę.

Kobieta

Magia2000

Biegły Uwodziciel
Mam znajomego, który twierdzi, że jest dobry w łóżku bo ma orgazmy i jest mu dobrze.
Nie miałam okazji testować, ale nie mam podstaw by mu nie wierzyć, że za każdym razem dochodzi.

Zwykły seks w taniec płomieni.... kurde, to chyba dzieje się w głowie i nie do końca zależy od tego jak facet rucha, bardziej od tego, jakie emocje temu towarzyszą.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Niezależnie od stopnia relacji, dla mnie to taka osoba, która potrafi w sekundę rozpalić mnie od zera do stu. Tak namiętna, że tracę kontrolę.
A to ile on będzie umiał pozycji z kamasutry, jest dla mnie drugorzędne.

Zgodzę się też - jak zawsze, z @Soulmate86, nie może być oczywiście egoistą, ale to jest w sumie podstawa.

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
Poza powyższymi jeszcze ważne jest poczucie bezpieczeństwa i to, ze powoduje, ze czujemy się przy nim idealnie. Większość z nas ma jakieś kompleksy,niektóre więcej inne mniej, ale zawsze coś się znajdzie. Żebyśmy mogły w łóżku czerpać pelnie przyjemności i dać z siebie wszystko,musimy czuć się piękne, pożądane i w pełni akceptowane.

Mężczyzna

yamawaw

Nowicjusz
Poza powyższymi jeszcze ważne jest poczucie bezpieczeństwa i to, ze powoduje, ze czujemy się przy nim idealnie. Większość z nas ma jakieś kompleksy,niektóre więcej inne mniej, ale zawsze coś się znajdzie. Żebyśmy mogły w łóżku czerpać pelnie przyjemności i dać z siebie wszystko,musimy czuć się piękne, pożądane i w pełni akceptowane.
Niekiedy pewne niedoskonałości u kobiet mogą być całkiem pociągające ☺️
Kompleksy, których większość kobiet nienawidzi w swoim wyglądzie. To właśnie te rzeczy czynią cię wyjątkową i piękną 🥰

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry