• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Byłem u prostytutki na spotkaniu a ta nie pozwalała dotykać biustu, dziwna sprawa?

Mężczyzna

MrFabian12

Seks Praktykant
Dziwny przypadek miałem, jeszcze na anonsie zadeklarowała że robi loda bez gumki a na spotkaniu powiedziała, że robi tylko w gumce i że w preferencjach nie da się usunąć, dla mnie to śmiech na sali

Dodam jeszcze że nie chciała biustu wyciągnąć żeby bardziej podniecić, dla mnie to żenada

Mężczyzna

małomówny

Cichy Podglądacz
Większość prostytutek leci w przysłowie kulki,ja niejednokrotnie dałem się oszukać że inaczej wyglądała na zdjęciu a inaczej w rzeczywistości, większość spotkań i takich pań mogę uznać za wyrzucaniem pieniędzy w błoto,ja nie umiem się podniecić ani zaangażować w takim miejscu,zbyt mechaniczne i sztuczne mają podejście owe usługodawczyni.

Mężczyzna

MrFabian12

Seks Praktykant
Większość prostytutek leci w przysłowie kulki,ja niejednokrotnie dałem się oszukać że inaczej wyglądała na zdjęciu a inaczej w rzeczywistości, większość spotkań i takich pań mogę uznać za wyrzucaniem pieniędzy w błoto,ja nie umiem się podniecić ani zaangażować w takim miejscu,zbyt mechaniczne i sztuczne mają podejście owe usługodawczyni.
tutaj całkowicie się zgadzam

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Niestety standard. Żerują na frajerach, bo co zrobisz? Awanturę? Nie zaplacisz? Ona straci klienta ale ma to w dupie bo i tak ma przemiał, że nie nadąża.
Dlatego chodzi się do tych, które mają dobre opinie. Ostatnio byłem u takiej, u której jestem już stałym klientem. Wychodzę zawsze z bananem na twarzy i z miękkimi nogami.

Inna sprawa, że jeśli chodzi o loda to są divy, które robią tylko zadbanym. Jak coś nie podejdzie (higiena klienta na przyklad) to "tylko fwg" i tyle.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Nie chcę snuć teorii spiskowych, ale...
Pierwsze co mi przychodzi do głowy to to, że kolega "nie przypadł do gustu" divie i nie chciała, żeby ją dotykał, miał zrobić swoje jak najszybciej o do widzenia. Powody mogę być różne, diva to też człowiek.
Mogła mieć akurat w tym dniu po prostu obolałe piersi, również z różnych powodów, kto zna kobiety ten wie o czym mogę mówić.