D
dessi1979
Guest
IstniejeMnie zastanawia, czy istnieje coś takiego jak "damskie bukkake"![]()

IstniejeMnie zastanawia, czy istnieje coś takiego jak "damskie bukkake"![]()
Kobiety też mają jądra, penisy i mogą nimi strzelać. Ja np. w momencie kiedy identyfikuję się jako kobieta nadal mam wszystkie organy takie same jak wtedy kiedy identyfikuję się jako mężczyzna.Mnie zastanawia, czy istnieje coś takiego jak "damskie bukkake"![]()
Byłoby ciężko, bo nie każda może sobie zafundować squirting, ale jakby tak 3-4 kobiety po kolei wykonały na mnie facesitting, to bym się nie opierał.Mnie zastanawia, czy istnieje coś takiego jak "damskie bukkake"![]()
Osobiście nie słyszałamMnie zastanawia, czy istnieje coś takiego jak "damskie bukkake"![]()
Bo to trzeba zobaczyćOsobiście nie słyszałam![]()
Co za br..nie.Odpusc sobie.Kobiety też mają jądra, penisy i mogą nimi strzelać. Ja np. w momencie kiedy identyfikuję się jako kobieta nadal mam wszystkie organy takie same jak wtedy kiedy identyfikuję się jako mężczyzna.
Odpuść sobie bycie transfobicznym faszystą.Co za br..nie.Odpusc sobie.
Odprężyli cię na takiej imprezie??Moje doświadczenia też jak najbardziej są pozytywne. Jeśli jest fajna ekipa można się doskonale bawić w dużym gronie. Nigdy nie traktowałam Bukkake w formie mojego poniżenia przez grupę mężczyzn. Grunt by wszyscy uczestnicy czuli się dobrze i komfortowo.
Zawsze na takiej imprezie jestem mega odprężona. Nie liczy się wtedy nic innego jak świetna zabawa. Liczę się tylko ja i mężczyźni wokół mnie.Odprężyli cię na takiej imprezie??
Wyczuwam że gdy to piszesz jesteś napalonaZawsze na takiej imprezie jestem mega odprężona. Nie liczy się wtedy nic innego jak świetna zabawa. Liczę się tylko ja i mężczyźni wokół mnie.
Wyczuwam że gdy to piszesz jesteś napalona
Zawsze jestem.Wyczuwam że gdy to piszesz jesteś napalona
Ilu mężczyzn było najwiecej?Zawsze na takiej imprezie jestem mega odprężona. Nie liczy się wtedy nic innego jak świetna zabawa. Liczę się tylko ja i mężczyźni wokół mnie.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
![]() |
Bukkake/blowbang | Ogłoszenia | 0 | |
B | Poznam osoby lubiące Bukkake/Masturbację | Ogłoszenia | 5 | |
B | Poznam kolegę fana tematyki blowjob,facials,bukkake,blowbang | Ogłoszenia | 8 | |
T | Kraków - bukkake | Ogłoszenia | 0 |