• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Brodacz, stylowy zarost czy ogolony agent?

Mężczyzna

Pedro93

Cichy Podglądacz
Cześć. Pytanie głównie do Pań, ale nie tylko.

Co was pociąga w mężczyznach? Lubicie brody i fantazjuje cie o brodaczach, czy raczej wolicie skromny zarost lub w ogóle gładką skórę?

Jest tak po prostu "bo tak" czy macie jakieś uzasadnienie?

Jestem ciekaw jak to jest wśród społeczności forum lubiącej mężczyzn 🙂

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Bardzo lubię pełny zarost (broda i wąsy) u mężczyzny. Długość nie ma znaczenia, za to zadbanie owszem. Wkurza mnie jedynie tzw. kozia bródka, czyli broda tylko na szerokość ust lub wąsów. Czasem. ☝️ jeżeli jest dłuuuga i np. zapleciona w warkoczyk, ale do tego musi być już całościowa stylizacja.

Kobieta

Anka 75

Podrywacz
Nie mam nic do zadbanego zarostu który u niektórych facetów jest bardzo pociągający, ale jednak mój typ, to gładki nie kłujący mężczyzna.

Mężczyzna

łukowianin40

Podrywacz
Nie każdemu pasuje broda czy wąs. U mnie moze jest fajnie ale pontygodniu broda zaczyna tak drapać, że maszynka golarka i buźka gładka jak pupka.
Mojej żonie się podoba ale najgorszy dla niej jest zarost 2 dniowy - nie pozwala się wtedy pocałować bo kłuje.
Dla mnie osobiście wygląda ohydnie jak jest odbarwiona i ma w sobie resztki jedzenia - takich brodaczy widziałem na żywo.
Kazda kobieta ma inaczej. Rozmawiałem o tym w wieloma kobietami. Jedna lubi inną odpycha inna lubi taki 3 dniowy zarost.
Najbezpieczniej pytać o takie upodobania kobietę z którą obecnie jesteś

Kobieta

PaniTrycholog

Podrywacz
Ja mam fetysz 🙈 jestem trychofilką w obie strony w sumie. Uwielbiam u mężczyzny nie tylko zarost (choć ten atrybut męskości widoczny jest najczęściej) ale też owłosiony tors, brzuch, nogi, ręce, przedramiona, miejsca intymne... Uwielbiam też odwrotnie, czyli jak mężczyzną lubi moje włosy, dotyka, głaszcze, lekko pociąga, wdycha ich zapach i co tam sobie jeszcze chcę byle nie ✂️✂️✂️✂️✂️✂️
Jestem dość sensoryczna i zarówno czucie włosków pod palcami jak i odczuwanie ich na pozostałych częściach ciała jest dla mnie bardzo przyjemnym wręcz elektryzującym przeżyciem... Nie raz wystarczy tylko buziak w szyję albo pocałunek lub przytulenie się do gołej klaty i jestem gotowa 🍑💦💦💦 w 3 sekundy 🙈
No oczywiście warunkiem jest, że coś mnie łączy z konkretnym mężczyzną nie, że same włosy.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry