• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

brak zainteresowania ze strony partnera

Kobieta

asiaxx

Cichy Podglądacz
Może to chwilowe, stres w pracy i dużo na głowie potrafi przyblokować każdego. W tym czasie spróbuj masturbacji, tak po prostu, dla siebie samej.
Akurat sama mam problem z szalejącym libido, to pomaga ;)
spróbuje, właśnie zgłębiam forum pod tym kątem :)

właśnie nie chwilowe, bo trwa już pół roku...a najgorszy jest ewidentny brak chęci do rozwiązania problemu

Mężczyzna

Noigel

Seks Praktykant
być może ktoś też miał taki problem i coś podpowie, nie wiem, czegokolwiek, ja już straciłam cierpliwość 💁‍♀️
wychodisz z domu nie ma Cie 3 dni jak nie zadzwoni sie nie zapyta gdzie jestes to coz powiadaja "serce nie sluga" to wyglada jakby go cos mocno zranilo nie wie jak sie otworzyc , a tez nie chce odejsc

Mężczyzna

kokojumbo

Cichy Podglądacz
robisz sobie jaja? on mnie totalnie olewa, nawet nie chce gadać na ten temat, 0 zainteresowania, zresztą nie tylko na ten, a ja mam mu jeszcze piwko donosić? może jeszcze mu kurwę zamówię, żeby go rozochociła...
nie wiesz jakie to upokorzenie iść i klęknąć przed facetem i usłyszeć "idź stąd, nie mam ochoty". Raczej bym oczekiwała, że mnie zerżnie w mordę, a nie wygoni, rozumiesz?
No Nie ciekawie.
Lubisz dbać o siebie?

Mężczyzna

Pemo

Cichy Podglądacz
No cześć jestem tu nowy, ale chętnie się wypowiem..
Zastanawiałaś sie może nad tym że Twój partner chciałby żebyś Ty przejęła inicjatywe?
Może on myśli ze Ty nie masz ochoty?
Próbowałaś mu powiedzieć żeby dosłownie Cie zerżnął?? Albo sama mu sie dobrać do spodni???
Czasami tak jest że sie nie rozumiemy i błędnie odbieramy.
Nie twierdzę ze tak jest, może się mylę w Twojej kwestii...
Pozdr

Kobieta

asiaxx

Cichy Podglądacz
No cześć jestem tu nowy, ale chętnie się wypowiem..
Zastanawiałaś sie może nad tym że Twój partner chciałby żebyś Ty przejęła inicjatywe?
Może on myśli ze Ty nie masz ochoty?
Próbowałaś mu powiedzieć żeby dosłownie Cie zerżnął?? Albo sama mu sie dobrać do spodni???
Czasami tak jest że sie nie rozumiemy i błędnie odbieramy.
Nie twierdzę ze tak jest, może się mylę w Twojej kwestii...
Pozdr
tak jak pisałam, próbowałam przejmować inicjatywe łącznie z wchodzeniem pod prysznic, albo otwieraniem drzwi tylko w pończochach, bez rezultatu

Mężczyzna

Pemo

Cichy Podglądacz
być może ktoś też miał taki problem i coś podpowie, nie wiem, czegokolwiek, ja już straciłam cierpliwość 💁‍♀️
My faceci seksem odreagowujemy stres, a na libifo szkodzi najbardziej brak snu i .. wciąż marudzace kobiety
Ja msm 45 lat i libifo jak 20latek i kobietę (35l) która ma ciągły ból głowy, a ciupciać chce jej die raz na pół roku. Więc jesteśmy w podobnej sytuacji, sle dałem sobie z nią spokój, nie bede6sie jsk piesek prosił o danie dupy.

Kobieta

kaami

Nowicjusz
Byłam w podobnej sytuacji. Partner nie chciał rozmawiać, zawsze mówił, że wszystko okej albo że dramatyzuję. Oddaliliśmy się bardzo od siebie, nie było bliskości nawet w postaci przytulania się, itp. Ciche dni były na porządku dziennym, seks raz na kilka tygodni, nie odmawiał jedynie loda, ale w drugą stronę nic nie było. Ostatecznie się rozstaliśmy i taka rozmowa od serca miała miejsce dopiero po rozstaniu. Powiedział mi, że nie miał ochoty bo żyliśmy ze sobą jak współlokatorzy, a on też potrzebuje romantyzmu czułości itd żeby mieć ochotę, monotonna praca której nie lubił też powodowała, że chodził wiecznie zmęczony i najchętniej by spał. Co lepsze - po rozstaniu kilka razy poszliśmy do łóżka i seks był dużo lepszy niż w związku, było dużo namiętności, zaczął zwracać uwagę na to co mi sprawia przyjemność było po prostu tak jak powinno być jak byliśmy razem. Zmierzając do sedna: rozmowa to klucz, bez komunikacji w związku prędzej czy później i tak się rozsypie. Zdradę bym sobie odpuściła jeżeli kogoś kochasz to graj czysto bo jeżeli masz jakieś sumienie to Cię później zeżre, to niestety też przerobiłam i żałuję do dziś. 🙂