• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

brak zainteresowania ze strony partnera

Kobieta

asiaxx

Cichy Podglądacz
Hej

od kilku miesięcy mój partner stracił zainteresowanie seksem. Nigdy nie był ogierem, ale obecnie pomimo tygodniowych postów odrzuca moje podchody, totalny brak zainteresowania tematem. Mam wysokie libido i potrzebuje seksu, nie chce go skrzywdzić, ale coraz częściej myślę o zdradzie bo po prostu wariuje. Rozmawiałam z nim o tym, ale twierdzi, że ma dużo na głowie i nie ma czasu na seks...co robić?

Kobieta

Zalotka

Seks Praktykant
Hej

od kilku miesięcy mój partner stracił zainteresowanie seksem. Nigdy nie był ogierem, ale obecnie pomimo tygodniowych postów odrzuca moje podchody, totalny brak zainteresowania tematem. Mam wysokie libido i potrzebuje seksu, nie chce go skrzywdzić, ale coraz częściej myślę o zdradzie bo po prostu wariuje. Rozmawiałam z nim o tym, ale twierdzi, że ma dużo na głowie i nie ma czasu na seks...co robić?
Przejść się do seksuologa. A wcześniej do lekarza, to może być coś zdrowotnego, nie trzeba od razu zdradzać. To na dodatek nie rozwiąże problemu, wysokie libido obniżysz chociażby masturbacją.

Kobieta

asiaxx

Cichy Podglądacz
Przejść się do seksuologa. A wcześniej do lekarza, to może być coś zdrowotnego, nie trzeba od razu zdradzać. To na dodatek nie rozwiąże problemu, wysokie libido obniżysz chociażby masturbacją.
no tak, tylko on nie wykazuje chęci, gdyby to było coś zdrowotnego to sam by się martwił, a on totalnie olewa temat...
a co do masturbacji, średnio umiem się sama zadowolić

Kobieta

Saanvi

Dominujący
a co do masturbacji, średnio umiem się sama zadowolić
To warto się pouczyć, bo tak na serio to gdy nie znamy własnego ciała i nie umiemy się same doprowadzić do orgazmu to jak przekazać rady nowemu kochankowi co ma zrobić aby było Ci dobrze, skoro sama nie umiesz?
Masturbacja uczy nas nas samych, warto zgłębić ten temat. Szczególnie jak masz ciśnienie.

Mężczyzna

Noigel

Seks Praktykant
Nie wiem w jakim wieku jest partner, ale w pewnym wieku u mezczyzn siada poziom testosteronu w normalnych krajach idzie sie do urologa przepisuje testosteron i wszystko wraca do normy u nas jednak to jest troche karkolomne ale da sie ogarnac
moze byc stres jakas depresja sie wkrada
i odemnie nic nie dziala na facetow jak koronki jakies ponczochy pas to chocby facet mial puste jaja to i tak bedzie gotowy

Mężczyzna

MiśKoralgol

Cichy Podglądacz
Hej

W jakim wieku jesteście? Bo to nieco istotne.

Kobieta

asiaxx

Cichy Podglądacz
Nie wiem w jakim wieku jest partner, ale w pewnym wieku u mezczyzn siada poziom testosteronu w normalnych krajach idzie sie do urologa przepisuje testosteron i wszystko wraca do normy u nas jednak to jest troche karkolomne ale da sie ogarnac
moze byc stres jakas depresja sie wkrada
i odemnie nic nie dziala na facetow jak koronki jakies ponczochy pas to chocby facet mial puste jaja to i tak bedzie gotowy
uwierz, ze próbowałam, nawet jak wchodzę do niego pod prysznic i klękam to mówi, że nie ma ochoty

Mężczyzna

Noigel

Seks Praktykant
Kiedys pisałem dobrze jak kobieta umie sie wniesc na taki poziom i gadac z partnerem jak ziomek z ziomkiem bo takie rozmowy typu wiesz co musimy powaznie porozmawiac to jest jak plyta grobowa na plecy , a jak pani przychodzi z piwkiem 2 razy otwiera raz dla niego raz dla siebie i mowi dobra opowiadaj co jest grane to juz inaczej moze byc . Rozumiesz ?

Kobieta

asiaxx

Cichy Podglądacz
robisz sobie jaja? on mnie totalnie olewa, nawet nie chce gadać na ten temat, 0 zainteresowania, zresztą nie tylko na ten, a ja mam mu jeszcze piwko donosić? może jeszcze mu kurwę zamówię, żeby go rozochociła...
nie wiesz jakie to upokorzenie iść i klęknąć przed facetem i usłyszeć "idź stąd, nie mam ochoty". Raczej bym oczekiwała, że mnie zerżnie w mordę, a nie wygoni, rozumiesz?

Mężczyzna

Noigel

Seks Praktykant
rozumie co mam Ci powiedziec to zmienia postac rzeczy hmmm moze ma cos na garbie i go miazdy od srodka no ale taka sytuacja ktora opisalas jest zero jedynkowa ja nic Ci nie doradze wiecej , tak zapytam troche zartobliwie a kolegów ma?

Mężczyzna

MiśKoralgol

Cichy Podglądacz
No to trochę za wcześnie na naturalny spadek testosteronu, jeśli Twój facet nie jest nadmiernie "obszerny", nie ma jakiegoś zaawansowanego nałogu i choć trochę dba o swoją kondycję fizyczną. Tak, to ważny aspekt utrzymania odpowiedniego poziomu hormonów, szczególnie trening z obciążeniem.
Czasem bardzo stresująca praca, albo jakieś wypalenie, może powodować pewne komplikacje.
Bez solidnej naprawdę szczerej rozmowy nie ruszysz z miejsca. To podstawa.
Wtedy pewnie ustalicie co dalej, ale musisz naprawdę jasno, bez owijania zakomunikować co Ci leży na sercu.
Jeśli mu zależy, to również się powinien otworzyć i wyjaśnić gdzie jest problem.

Kobieta

asiaxx

Cichy Podglądacz
No to trochę za wcześnie na naturalny spadek testosteronu, jeśli Twój facet nie jest nadmiernie "obszerny", nie ma jakiegoś zaawansowanego nałogu i choć trochę dba o swoją kondycję fizyczną. Tak, to ważny aspekt utrzymania odpowiedniego poziomu hormonów, szczególnie trening z obciążeniem.
Czasem bardzo stresująca praca, albo jakieś wypalenie, może powodować pewne komplikacje.
Bez solidnej naprawdę szczerej rozmowy nie ruszysz z miejsca. To podstawa.
Wtedy pewnie ustalicie co dalej, ale musisz naprawdę jasno, bez owijania zakomunikować co Ci leży na sercu.
Jeśli mu zależy, to również się powinien otworzyć i wyjaśnić gdzie jest problem.
raczej to nie jest kwestia biologiczna bo to nie jest tak, że on chce a jak przyjdzie co do czego to mu nie staje, tylko nie wyraża żadnego zainteresowania.

już komunikowałam tak jasno jak się da, zero odzewu

Kobieta

asiaxx

Cichy Podglądacz
rozumie co mam Ci powiedziec to zmienia postac rzeczy hmmm moze ma cos na garbie i go miazdy od srodka no ale taka sytuacja ktora opisalas jest zero jedynkowa ja nic Ci nie doradze wiecej , tak zapytam troche zartobliwie a kolegów ma?
ma, ale podejrzewam, że ma też "koleżanki"

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Może to chwilowe, stres w pracy i dużo na głowie potrafi przyblokować każdego. W tym czasie spróbuj masturbacji, tak po prostu, dla siebie samej.
Akurat sama mam problem z szalejącym libido, to pomaga ;)