Hej, mam 27 lat, . Nie jestem szczęśliwy z moją dziewczyną, w ogóle mnie nie pociąga, w żadnym stopniu. Ciągłe kłótnie… Z chęcią kogoś poznam z okolic Wrocławia, popiszę pogadam i również się spotkam. Nie wiem czy to dobra kategoria ogłoszenia
Hej, mam 27 lat, . Nie jestem szczęśliwy z moją dziewczyną, w ogóle mnie nie pociąga, w żadnym stopniu. Ciągłe kłótnie… Z chęcią kogoś poznam z okolic Wrocławia, popiszę pogadam i również się spotkam. Nie wiem czy to dobra kategoria ogłoszenia
Czyli sam cierpisz, bo nie chcesz, żeby ktoś cierpiał. Nie tędy droga, szczęśliwe mają być obie strony.
Kłótnie pół biedy, da się to wypracować. Ale tego, że Cię nie pociąga raczej nie zmienisz.
Zrywaj plaster i to szybko.
Ja tam się nie dziwię Twoim dylematom i obawom. A doradzać zdecydowane działania, nawet jeśli w dużej mierze słuszne jest łatwo kiedy się jest z drugiej strony ekranu. Życzę Ci szczęścia w takiej czy innej decyzji.
Niestety ale jednak należałoby podjąć decyzję, i kończyć to jak najszabszciej bo to równia pochyla, zadaj sobie pytanie co chcesz robić i gdzie być za 20 lat a odpowiedź pojawi się sama, oczywiście mądrze się pisze jako anonimus na forum ale .oze jednak coś w tym jest.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.