• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Brak orgazmu, obecność zadowolenia

Status
Zamknięty.

Inżynier

Biegły Uwodziciel
W nasze ostatnie spotkanie przed świętani chcieliśmy się trochu po pettinować. Moja Luba założyła coś ekstra. Zaczęłem się nią awić - była mokra, że aż kapało. W pewnym momencie zrobiła się sucha i chciała do łazienki . Po powrocie znowu ją "dopaliłem", ale, eby nie wiem co zero pynów. Przerwaliśmy i mówiła, że czuła się jakby doszła. Spotkaliście się z czymś takim? O co w tym może chodzić? Jakiś błąd w reakcjach chemicznych?

kasiulla

Biegły Uwodziciel
zadowalałeś ją palcami..?
w pewnym momencie to może zacząć boleć i wtedy traci sie podniecenie i staje się suchą.. Nie wiem czy u niej to był orgazm, ale to mógł byc po prostu ból i brak ochoty na dalsze igraszki/.

kkk

Cichy Podglądacz
Przy zaspokajaniu paluszkami b.łatwo można sprawę zepsuć.Jeśli za mocno pocierasz,przyciskasz..itp to tak bywa.Ja z moim partnerem tez tak się zabawiamy i czasem jest jak w Twoim przypadku.Musisz robić to bardzo delikatnie, ale i tak to moze nie wystarczyc.Jeśli pochwa wyschnie możesz jej jezyczkiem pomóc, ale to już zależy od Waszych upodobań seksualnych.Możesz też swoje palce poślinić i dalej lekko drażnić.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry