• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Brak miesiaczki

Status
Zamknięty.

Wicher

Cichy Podglądacz
Witam,
Mam taki problem: Moja dziewczyna nie dostala okresu a jest to juz 37 dzień cyklu, z reguły ma niereguralne miesiaczki w granicach 28-33 dni. Nie wiem czym to jest spowodowane, chciałem zaznaczyć ze współżyjemy ze soba dopiero od niedawna, w tym miesiacu po ktorym powinien pojawic sie okres współzylismy ze soba 2 razy uzywając prezerwatywy. Po stosunku prezerwatywe dokładnie sprawdzilem nasienie było w środku nic nie pekło nic sie nie moglo przedostać. W ok 28-29 dniu cyklu zachorowała tzn, bolało ją gardło, miała katar i goraczke 37.5. Zarzywała polopiryne na zbicie goraczki oraz rutinoscorbin (tak to sie chyba pisze). Teraz w sumie jest juz chyba zdrowa ma tylko katar. Dlatego zastanawiam sie i martwie dlaczego nie dostala jeszcze okresu, choć objawy miesiaczki ma juz od tygodnia, brzuch ją nieustanie boli, oraz powiekszyły jej sie piersi. Szukałem po internecie róznych informacji i wyczytałem ze opoznienie okresu może byc spowodowane nagłą zmiana klimatu a teraz własnie mamy takie skoki temperatury nagle zrobilo sie gorąco no i własnie chorobą lub nawet małym przeziebieniem.
Prosze o w miare sensowne odpowiedzi i potraktowanie tematu poważnie, dla mnie jest to bardzo istotne ponieważ rózne myśli chodza mi po głowie juz od kilku dni, bardzo sie martwie bo na dziecko jestesmy jeszcze troche za młodzi i najpierw trzeba skonczyć szkole. Z góry wielkie dzieki.
Pozdrawiam.

ted

Biegły Uwodziciel
odpwoeidzalem na to w innym forum :p, no ale nie powines sie martwic zapewne choroba i zmiany temperatur moze troche jeszcze jakies stresy spowodowaly przesuniecie okresu. Jesli prezerwatywa nie pekla ani nie zsunela sie to nie powinienes sie martwic na zapas. Ale jesli okres sie nie bedzie pojawial to najlepiej jesli zrobicie test ciazowy tak dla pewnosci.

Wicher

Cichy Podglądacz
Dzieki ted, zauwarzyłem ze odpowiedziales na innym forum :), takie same tematy umieściłem na chyba z siedmiu innych forach :) Dlatego ze to dla mnie bardzo ważne, po tych wszystkich wypowiedziach z róznych forum czuje sie juz duzo lepiej.

RATOS

Cichy Podglądacz
NIEDAWNO MIAŁEM PODOBNY KLIMAT ZE SWOJĄ PANIĄ.
TEŻ MIAŁA BRAK OKRESU.SPÓŹNIŁ JEJ SIĘ O 14 DNI !!!
A MA Z REGUŁY OKOŁO CO 30 DNI.
WIĘC JEST TO MOŻLIWE.
CIEKWE CZEMU?

Maaia

Cichy Podglądacz
Bo kobieta to nie maszyna, ani zegarek szwajcarski, ja w stresie "zapominam" o okresie. I pojawia sie on dopiero, jak troche odsapne (kiedys np spoznial mi sie dwa tygodnie, a pojawil w godzine po ostatnim koszmarnym egzaminie w sesji...)

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry