• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Boję się ginekologa

Status
Zamknięty.

twetka

Cichy Podglądacz
witam was mam problem jestem strasznie wstydliwą dziewczyną...niedługo czeka mnie wizyta u ginekologa a jak się dowiedziałam jak oni robią te badania to normalnie miałam ochote zapaść się pod ziemię. Strasznie się wstydze i nie wiem co z tym zrobić..to dlamnie strasznie trudne...

Szarka

Erotoman
dla każdej koiety pierwsze wizyty u ginekologa są wstydliwe ale co mamy Ci poradzić ? nie ma innego wyjścia, to trzeba przejśc poprostu i wcale nie jest źle to chwila moment

ruth

Seks Praktykant
Najgorzej zawsze jest za pierwszym razem. Później minie. Pomyśl sobie, że to dla Twojego dobra i może Ci troszke ulży. Życze powodzenia ;-)

fruktoza

Cichy Podglądacz
Mi na przykład pomaga świadomość, że dla lekarza - obojętnie kobiety, czy mężczyzny - to jest codzienne zajęcie i przede mną, czy po mnie danego dnia poogląda jeszcze conajmnije kilkanaście miejsc intymnych różnych kobiet :wink:
I naprawdę, lekarze nie mają innego wyjścia, jak tylko podchodzić do tego bez zbędnych emocji, ale profesjonalnie i życzliwie.
Pozatym jak powiesz, że to Twoja pierwsza wizyta, to na pewno spotkasz się z zupełnie bezstresowym nastawieniem i większą delikatnością, niż w przypadku 'zaawasowanych' kobiet :wink:
Badania nie są straszne i trwają naprawdę tylko chwilkę.

Mam nadzieję, że trochę pomogłam.
Bądź odważną i nowoczesną dziewczyną, która świadomie troszczy się o swoje zdrowie! :)

Młody18

Biegły Uwodziciel
Jeżeli to facet i wejdzie ładna dziewczyna, to ginekolog też ma wielkie oczy, aż mu kopara opada :D

Snaker

Seks Praktykant
a mnie właśnie zastanawia jak to ginekolog robi że się opanowywuje.. hmm facet ginekolog... i młody...i przy ładnych dziewczynach... :lol:

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry