• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Body count

Kobieta

Agness

Seks Praktykant
Panowie i Panie
Ciekawi mnie ilu mieliście partnerów seksualnych w życiu 😊 ktoś się pochwali ?
Jeśli wykluczę tych których dotyczył tylko oral i handjob/footjob to bym strzelała, że takich z penetracją miałam ok. 20-25. Oral by to pewnie zwiększył do 40-50, a handjob/footjob to nie wiem, chyba nie więcej niż 100.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Arcykąsek

Seks Praktykant
Był taki jeden cudowny rok w moim życiu
wolna chata ,towarzystwo znajomi miałem sposobność poznawać dużo dziewczyn piwko winko coś mocniejszego imprezy
W ciągu tego jednego roku zaliczyłem ponad 100 dziewczyn czasem wracały do mojej sypialni .
Sam niewiem czemu zawdzięczam taki wynik
jedna wychodziła następną wchodziła
i to nie za pieniądze

sądzę że wszystkich mogło być koło 150 sporo z nich wracało
TYLKO KOBIETY przygód z facetami nie miałem i nie zamierzam

Mężczyzna

MadZed79

Nowicjusz
Kurde... gadam z kumplem ostatnio i mu mówię, żę ja przewinąłem się przez 11 szparek, a on że ze mnie to jebaka. Jak patrzę na numerki w tym wątku to stwierdzam, żę ja grzeczny chłopiec jestem :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Mężczyzna

DruhBoruch

Erotoman
Jeśli wykluczę tych których dotyczył tylko oral i handjob/footjob to bym strzelała, że takich z penetracją miałam ok. 20-25. Oral by to pewnie zwiększył do 40-50, a handjob/footjob to nie wiem, chyba nie więcej niż 100.
Niektórzy mają gorzej
K1KyGaW.jpeg

Kobieta

missprostitute

Seks Praktykant
Nie prowadzę takich statystyk, im jestem starsza, tym coraz bardziej nie. Do pewnego czasu spisywałam ich w notatce w telefonie. Po co? Nie wiem. Dzisiaj wydaje mi się to małostkowe i głupie.

Poza tym i tak zazwyczaj ostatecznie mężczyźni nie chcą się tym chwalić, bo - niezależnie od tego liczniku, wydaje im się, że zaliczyli za mało, zaś kobiety, że zaliczyły za dużo. Podobało mi się stwierdzenie, które padło gdzieś wyżej, że gentlemani o tym nie mówią. Nie powinni. 😉

Mężczyzna

Franzol

Podrywacz
Był taki jeden cudowny rok w moim życiu
wolna chata ,towarzystwo znajomi miałem sposobność poznawać dużo dziewczyn piwko winko coś mocniejszego imprezy
W ciągu tego jednego roku zaliczyłem ponad 100 dziewczyn czasem wracały do mojej sypialni .
Sam niewiem czemu zawdzięczam taki wynik
jedna wychodziła następną wchodziła
i to nie za pieniądze

sądzę że wszystkich mogło być koło 150 sporo z nich wracało
TYLKO KOBIETY przygód z facetami nie miałem i nie zamierzam
A na jawie to ile ich było?

Mężczyzna

Arcykąsek

Seks Praktykant
Bywają osoby kutra się cieszą zainteresowaniem płci przeciwnej
Ją miałem to szczęście i korzystałem
Bardzo liczne grono znajomych teraz to nawet dzieciaki nie mają tyle na FB.
znam kilku którzy mieli nawet lepsze wyniki.
To były inne czasy poznawali się ludzi w knajpach był kontakt oko w oko A nie wysyłanie fotek
W obecnych czasach nie do zrealizowania

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry