• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Body count

Mężczyzna

nocnyyy

Cichy Podglądacz
Jak do tej pory 4 plus oralnie jakieś dodatkowe 5. W tym żadnego chłopa - i akurat co do tego nie planuję żadnych zmian 😜

Mężczyzna

macrosse95

Cichy Podglądacz
Zawsze sądziłem ze gentelmen nie chwali się nikomu ile zaliczył.
Ileż to afer u kolegów było bo sie przyznali ile mieli kobiet, albo kobieta sie przyznała.
-Miałeś kobietę?
-miałem
- ile?
To moja sprawa ile
(to nie olimpiada czy skok w zwyż żeby liczyć ile)
Tutaj każdy i tak jest anonimowy. Można tak naprawdę napisać wszystko i nic.

Też uważam, że liczba partnerów nie jest ważna, tylko jak bardzo to wartościowe były relacje.

Kobieta

Ta_Ola

Cichy Podglądacz
Jeden mężczyzna do seksu i trzy kobiety. To moje osobiste osiągnięcie.
Wraz z tym pierwszym facetem i ówczesnymi partnerkami jeszcze dwóch plus dodatkowo pięć dziewczyn, wszystko w ramach zabaw w większym gronie. Oczywiście nie za jednym razem.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Bardziej pasuje "współczuje" ja się tym nie chełpie tylko odpowiedziałem po prostu na pytanie szczerze
Jeśli stać było Cię na zapłacenie 9 divom i jednej cichodajce (nie rozumiem rozróżnienie między nimi), to znaczy, że nie było z twoją sytuacją finansową bardzo źle i mogłeś sobie pozwolić na takie wydatki.

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
U mnie licznik stoi na 1 nieprzerwanie od 23 lat i w sumie to nie wiem po co testować więcej. Jak szukam dobrego dania w restauracji to z reguły wystarczy menu przeczytać by wiedzieć czy zostaję w tej knajpie czy idę dalej szukać. Gdybym za każdym razem chciał próbować wszystkich oferowanych dań to jak już bym znalazł to czego szukam to bym i tak z przejedzenia nie był wstanie skonsumować, a na pewno po obżarstwie nie doceniłbym smaku tej najlepszej potrawy. Degustatorom życzę mimo wszystko smacznego😉

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
U mnie licznik stoi na 1 nieprzerwanie od 23 lat i w sumie to nie wiem po co testować więcej. Jak szukam dobrego dania w restauracji to z reguły wystarczy menu przeczytać by wiedzieć czy zostaję w tej knajpie czy idę dalej szukać. Gdybym za każdym razem chciał próbować wszystkich oferowanych dań to jak już bym znalazł to czego szukam to bym i tak z przejedzenia nie był wstanie skonsumować, a na pewno po obżarstwie nie doceniłbym smaku tej najlepszej potrawy. Degustatorom życzę mimo wszystko smacznego😉
Odpowiedź jest prosta: jeśli ty trafiłeś przy pierwszej akcji partnerkę na stałe to winszować. Natomiast nie każdemu się to udało, a seks jest potrzebą jak każda inna.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Odpowiedź jest prosta: jeśli ty trafiłeś przy pierwszej akcji partnerkę na stałe to winszować. Natomiast nie każdemu się to udało, a seks jest potrzebą jak każda inna.
No to już teraz rozumiem, dlaczego nie wydaje się prawdopodobne, aby do końca życia korzystać z usług tylko jednej pani prostytutki.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry