Czyli 7 chłopa?ja jakieś 30 lasek, 3 chłopa i 4 trans
Czyli 7 chłopa?ja jakieś 30 lasek, 3 chłopa i 4 trans
niee, spokojnie. tutaj akurat chodzi o wyglądJa tylko skromne 3 partnerki w związku. Może gdybym był mniej aspołeczny to miałbym te 20-40 jak co niektórzy![]()
Dlatego Ty się wstydzisz przyznać?niee, spokojnie. tutaj akurat chodzi o wygląd
Tutaj każdy i tak jest anonimowy. Można tak naprawdę napisać wszystko i nic.Zawsze sądziłem ze gentelmen nie chwali się nikomu ile zaliczył.
Ileż to afer u kolegów było bo sie przyznali ile mieli kobiet, albo kobieta sie przyznała.
-Miałeś kobietę?
-miałem
- ile?
To moja sprawa ile
(to nie olimpiada czy skok w zwyż żeby liczyć ile)
Zdobyłeś już spore doświadczenie.10 kobiet (wszystko seks za kasę)
Yyy gratulacje?10 kobiet (wszystko seks za kasę)
Bardziej pasuje "współczuje" ja się tym nie chełpie tylko odpowiedziałem po prostu na pytanie szczerzeYyy gratulacje?
Jeśli stać było Cię na zapłacenie 9 divom i jednej cichodajce (nie rozumiem rozróżnienie między nimi), to znaczy, że nie było z twoją sytuacją finansową bardzo źle i mogłeś sobie pozwolić na takie wydatki.Bardziej pasuje "współczuje" ja się tym nie chełpie tylko odpowiedziałem po prostu na pytanie szczerze
Odpowiedź jest prosta: jeśli ty trafiłeś przy pierwszej akcji partnerkę na stałe to winszować. Natomiast nie każdemu się to udało, a seks jest potrzebą jak każda inna.U mnie licznik stoi na 1 nieprzerwanie od 23 lat i w sumie to nie wiem po co testować więcej. Jak szukam dobrego dania w restauracji to z reguły wystarczy menu przeczytać by wiedzieć czy zostaję w tej knajpie czy idę dalej szukać. Gdybym za każdym razem chciał próbować wszystkich oferowanych dań to jak już bym znalazł to czego szukam to bym i tak z przejedzenia nie był wstanie skonsumować, a na pewno po obżarstwie nie doceniłbym smaku tej najlepszej potrawy. Degustatorom życzę mimo wszystko smacznego![]()
No to już teraz rozumiem, dlaczego nie wydaje się prawdopodobne, aby do końca życia korzystać z usług tylko jednej pani prostytutki.Odpowiedź jest prosta: jeśli ty trafiłeś przy pierwszej akcji partnerkę na stałe to winszować. Natomiast nie każdemu się to udało, a seks jest potrzebą jak każda inna.