Zazdroszczę i szkoda że te parę lat temu się nie znaliśmyHhahah 37, będziesz mi wyciągał średnią?
Aby jeszcze w tym namieszać to od wielu lat tylko kilka osób tam się dopisało. Większość to była moja działalność wielokątowa wiele lat temu.
Zazdroszczę i szkoda że te parę lat temu się nie znaliśmyHhahah 37, będziesz mi wyciągał średnią?
Aby jeszcze w tym namieszać to od wielu lat tylko kilka osób tam się dopisało. Większość to była moja działalność wielokątowa wiele lat temu.
Tylko?Koło 36, ale w tym są też kobiety.
W niecałe 2 tygodnie doszły ci 2 osoby. Całkiem sprawie odsuwasz się do przoduHhahah 37, będziesz mi wyciągał średnią?
A bo poszukiwałam tego jednegoW niecałe 2 tygodnie doszły ci 2 osoby. Całkiem sprawie odsuwasz się do przodu
Też tak mówięA bo poszukiwałam tego jednego
Ja podałam konkretną liczbę ale pewności nie mamHmmm. Jak to ktoś kiedyś mi powiedział... Ty kobieto to masz już zajebisty przebieg hehe. Szczerze? Nie potrafię już tego policzyć
Nie no serio. Miałam wieloletni przestój, przyszłam tu i uznałam, że może sobie coś znajdę, ale po pół roku niewiele z tego wyszło, wskoczyłam za namową przyjaciółki na datezone no i w efekcie znalazłam Teraz spokój.Też tak mówię
U mnie łatwiej, że na innym forum był taki temat i wystarczyło co kilka lat zrobić update, teraz jakbym miała wymienić nawet te osoby to ciężkoJa podałam konkretną liczbę ale pewności nie mam
Ja próbowałam na datezone ale bez powodzenia. Rozczarował mnie ten portalNie no serio. Miałam wieloletni przestój, przyszłam tu i uznałam, że może sobie coś znajdę, ale po pół roku niewiele z tego wyszło, wskoczyłam za namową przyjaciółki na datezone no i w efekcie znalazłam Teraz spokój.
No jak już znalazłam tego idealnego to też pokasowałam wszystko i się zawinęłam Ale wiem co masz na myśli, nie jest lekko.Ja próbowałam na datezone ale bez powodzenia. Rozczarował mnie ten portal
I tak czasami trzebapokasowałam wszystko i się zawinęłam
Przynajmniej na jakiś czasI tak czasami trzeba
Bingo bo jak raz się coś zrobi to trudno zrezygnować z uciech. Ja mam to szczęście że żona podziela to co mnie podnieca czyli zdrada kontrolowanaPrzynajmniej na jakiś czas
Żonka zgubiła rachubę czy zna swoją liczbęBingo bo jak raz się coś zrobi to trudno zrezygnować z uciech. Ja mam to szczęście że żona podziela to co mnie podnieca czyli zdrada kontrolowana
Nie liczymyŻonka zgubiła rachubę czy zna swoją liczbę