czytam sobie to forum i czytam..i mam wrażenie że jest na nim dużo młodych ludzi..nastolatków..nieco starszych..i pare przypadków z latami praktyki..mężatych tudzież żonatych..i dziwi mnie fakt iż takie bajki pisane są na temat błony dziewiczej..
teorii tysiąc..np..
* koleś drażni błonę dziewiczą swojej kobiety językiem..
* dziewczyna sama pozbawia się błony przy użyciu tampona..
* on lub ona rozrywają błonę palcem..
..i skomentuję to w ten sposób..
błona dziewicza znajduje się kilka centymetrów wgłąb pochwy co uniemożliwia kontakt błony i języka..błona dziewicza ma otwór i jest to pewne bo niby jak śluz i krew, wyściółka macicy jak i komórka jajowa wydostałyby się z wnętrza pochwy podczas okresu? tampon nie przebija błony dziewiczej bo aplikowany jest przez ww otwór..poza tym palec również mieści się do tego właśnie otworu w błonie dziewiczej..
takie jest moje zdanie i moja wiedza na ten temat..
myślę, że wielu rzeczy napewno jeszcze nie wiem..więc jak macie jednak odmienne zdanie na ten temat to piszcie..chętnie je poznam..
teorii tysiąc..np..
* koleś drażni błonę dziewiczą swojej kobiety językiem..
* dziewczyna sama pozbawia się błony przy użyciu tampona..
* on lub ona rozrywają błonę palcem..
..i skomentuję to w ten sposób..
błona dziewicza znajduje się kilka centymetrów wgłąb pochwy co uniemożliwia kontakt błony i języka..błona dziewicza ma otwór i jest to pewne bo niby jak śluz i krew, wyściółka macicy jak i komórka jajowa wydostałyby się z wnętrza pochwy podczas okresu? tampon nie przebija błony dziewiczej bo aplikowany jest przez ww otwór..poza tym palec również mieści się do tego właśnie otworu w błonie dziewiczej..
takie jest moje zdanie i moja wiedza na ten temat..
myślę, że wielu rzeczy napewno jeszcze nie wiem..więc jak macie jednak odmienne zdanie na ten temat to piszcie..chętnie je poznam..