• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Blog Prostytutki TG Mariolki

Kobieta

TVMariolka

Nowicjusz
Pewnie jesteście ciekawi jak wygląda codziennośc takiej dziwki jak JA. Nie interesuje toWAS, no to poczytajcie. Każdy komentarz mnie zaciekawi. Nie jestem wrażliwa. Jestem kurwą TG tzn. niby facetem, ale nie tak do końca. Transwestytem też nie jestem. Czuje w sobie kobietę i to bardzo rozpustną. Jak jest ciepło to pracuje w terenie, ale nie zawsze. Daje się zaprosi do domu, hotelu itp. Mnie na miejscu nie zależy, byleby nie było za zimno. Jestem bardzo gorącą i seksowną kurwą. Jak każda z nas mam kilku stałych klientów. Dla mnie rodzaj seksu nie jest problemem. To czego wymagam to czystość, bezpieczeństwo i zdrowie. Nie mam żadnych limitów w seksie i nie obchodzi mnie czy ktoś postronny mnie widzi w trakcie dawania dupy czy ssania kutasa. Można mnie wynając do seksu zwykłego, bdsm, medycznego, anima.. i innego. Zdjęcia, filmy w trakcie seksu proszę bardzo. Resztę dowiecie się powoli zaglądając na mój blog do czego zapraszam. A oto kilka fotek dla zachęty.
Mariolka_Moja-Dupa1.jpg

Mam bardzo ładną wielką dupę. Można z nią robić wiele ciekawych rzeczy.
Oto przykład: Dzida Odbytnicza
Dzida-Odbytnicza-Gotowa-jpg.jpg
Dzida-coraz-glebiej-w-dupe-kurwa-coraz-glosniej.jpg

Przygotowanie Dida weszła ja wrzeszcę

To jest tylko mała próbka tego o czym będę pisać. Może nie za często bo mam wiele obowiązków ale postaram się.

Mężczyzna

dario_a_z

Instruktor seksu
Jestem kurwą TG tzn. niby facetem, ale nie tak do końca. Transwestytem też nie jestem. Czuje w sobie kobietę"

Czyli po prostu jesteś przebierancem, czy coś pokręciłem?

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry