• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Blog ekshibicjonistki

Kobieta

aga02

Cichy Podglądacz
U mnie w przedszkolu kładłyśmy się na podłodze, podciągałyśmy nogi i tak się bujałyśmy ciągnąc za gumki od majtek. Nie pamiętam, która to odkryła i przyniosła ten zwyczaj, ale było powszechny, ale chyba nie miał w ogóle podtekstu seksualnego. Przedszkolanki udawały, że nie widzą :)

Mężczyzna

shyman

Nowicjusz
U mnie w przedszkolu kładłyśmy się na podłodze, podciągałyśmy nogi i tak się bujałyśmy ciągnąc za gumki od majtek. Nie pamiętam, która to odkryła i przyniosła ten zwyczaj, ale było powszechny, ale chyba nie miał w ogóle podtekstu seksualnego. Przedszkolanki udawały, że nie widzą :)
W przedszkolu to ja razem z koleżanką dotykaliśmy sie wzajemnie podczas leżakowania😀 oczywiście przykryci.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Ja z przedszkola nie pamiętam zupełnie nic poza paroma rymowankami, piosenkami i mgliście pamiętanymi zajęciami z rytmiki. Nie pamiętam nic, co działo się podczas leżakowania. Nie pamiętam, jakie miałem podejście do leżakowania - czy to lubiłem, czy nie, czy było mi obojętne.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry