• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Blog ekshibicjonistki

Kobieta

aga02

Nowicjusz
U mnie w przedszkolu kładłyśmy się na podłodze, podciągałyśmy nogi i tak się bujałyśmy ciągnąc za gumki od majtek. Nie pamiętam, która to odkryła i przyniosła ten zwyczaj, ale było powszechny, ale chyba nie miał w ogóle podtekstu seksualnego. Przedszkolanki udawały, że nie widzą :)

Mężczyzna

shyman

Seks Praktykant
U mnie w przedszkolu kładłyśmy się na podłodze, podciągałyśmy nogi i tak się bujałyśmy ciągnąc za gumki od majtek. Nie pamiętam, która to odkryła i przyniosła ten zwyczaj, ale było powszechny, ale chyba nie miał w ogóle podtekstu seksualnego. Przedszkolanki udawały, że nie widzą :)
W przedszkolu to ja razem z koleżanką dotykaliśmy sie wzajemnie podczas leżakowania😀 oczywiście przykryci.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Ja z przedszkola nie pamiętam zupełnie nic poza paroma rymowankami, piosenkami i mgliście pamiętanymi zajęciami z rytmiki. Nie pamiętam nic, co działo się podczas leżakowania. Nie pamiętam, jakie miałem podejście do leżakowania - czy to lubiłem, czy nie, czy było mi obojętne.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry