• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Blog BDSM

Kobieta

Kicia.s

Nowicjusz
Dodałam najnowszy wpis: Znajomy Pana
W ostatnią sobotę przyjechał do nas znajomy mojego Pana, jest On podobnie jak mój Właściciel Masterem. Jako że w domu był nasz Synek to mój Pan i Jego Gość mogli się mną zająć dopiero jak ten pójdzie spać.
Kiedy już nadszedł wieczór a ja wtuliłam naszego Synka do spania to zeszłam do Nich na dół. Jak tylko weszłam do salonu gdzie siedział mój Pan i Pan Sylwester przy stole byłam już tylko w stringach. Pan Sylwester kazał mi do Siebie podejść na czworaka a następnie klęcząc przed Nim zaczęłam robić Mu loda. Kiedy robiłam Mu dobrze poczułam jak jedna z Jego dłoni spoczeła na mojej głowie łapiąc całą garścią za włosy i zaczęła kontrolować moje ruchy.
W pewnym momencie, kiedy miałam Jego penisa całego w ustach,...

Ciąg dalszy: https://sites.google.com/view/blogn...ia-z-sesji-bdsm-i-innych-spotkań/znajomy-pana

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry