• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Biżuteria erotyczna

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Biżuteria erotyczna czyli kolczyki w sutkach, penisach i pochwie co o tym myślicie? Osobiście nie jestem ich zwolenniczką jednak czasami wygląda to fajnie zwłaszcza wtedy gdy biżuteria jest dobrana właściwie i z wyczuciem estetyki. Jakie macie doświadczenia w tym zakresie?
Argumenty za i przeciw??
Czy bardziej to pomaga lub też może przeszkadza w codziennym życiu?
Złoto, srebro czy ewentualnie które kamienie szlachetne?
Gdzie przebiega ta cienka linia między estetycznym pięknem a kiczem?

Kobieta

Aisog01

Erotoman
Oo ciekawi mnie gdy mają mężczyźni, bo dla mnie się to wydaje bolesne 🙈. Ale dość ciekawie wygląda.

Np. Takie są:

Genital (M) - Hafada Body Piercing Location Information

www.bodyjewelleryshop.com

https://www.bodyjewelleryshop.com/b...on/location_types/genital_male_reverse_pa.cfm

Genital (M) - Prince Albert Body Piercing Location Information

Genital (M) - Palang Body Piercing Location Information

Genital (M) - Lorum Body Piercing Location Information

Genital (M) - Apadravya Body Piercing Location Information

Genital (M) - Kuno Body Piercing Location Information

Genital (M) - Fraenulum Body Piercing Location Information

Genital (M) - Dydoe Body Piercing Location Information

Mężczyzna

Dio

Cichy Podglądacz
Owszem, ładnie to wygląda ale czy jest praktyczne? W to wątpię.
Nigdy nie miałem okazji spotkać sie kolczykami ale na pewno bałbym się że przypadkowo się szarpnie i byłby problem.

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Biżuteria może być chyba nawet fetyszem, ale w moim przypadku nie biżuteria w narządach płciowych i w sutkach. To byłoby nawet utrudnienie.
Łańcuszki, anklety, pierścionki, kolczyki (duże, a małe to w nosie). Warto je kupować, a warto też nosić.

Kobieta

Calleo_678

Seks Praktykant
Chodził mi jeszcze do niedawna po głowie pomysł na przekłucie sobie sutków, ale skutecznie się z niego wyleczyłam, gdy wyrwałam sobie kolczyk z ucha. Miałam w uchu strzałę (tzw. industrial), wyrwanie bolało jak cholera, więc jak tylko sobie pomyślałam jak bardzo musi boleć przypadkowe wyrwanie kolczyka z sutka.................... 🙈🙈🙈

Mężczyzna

perw_wujek

Cichy Podglądacz
Żona miała w jednym sutku bo miała tzw leniwego ale po dłuższym czasie zrezygnowała bo zaczęło się babrać i boleć.