• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Biseksualizm - jak to wygląda u was?

Mężczyzna

Piotruś Pan

Podrywacz
Ja kiedyś miałem rozkminke w związku z dołączeniem do pary, w której facet jest bi, a mianowicie zastanawiałem się czy w trakcie takiego mega podniecenia, zgodziłbym się na to, żeby i ona i on mi obciągali. Nie będąc w takiej sytuacji póki co, wydaje mi się, że mógłbym się zgodzić, ale czy to czyni mnie bi? Bo napewno odwrotnie by to nie doszło do skutku.
Co to za różnica jak to nazwiesz...
Też kiedyś miałem takie dylematy, ale od kiedy mąż mojej kochanki zrobił mi loda podczas gdy ona siedziała na mojej twarzy, odjechałem i przestałem sobie zadawać takie pytania. Nie jara mnie odciąganie komuś, ale gdy inny facet mi obciąga i bawi się moim penisem, do tego widząc, że to go mega podnieca, jest zajebiście.

Mężczyzna

aviatorb737

Nowicjusz
Co to za różnica jak to nazwiesz...
Też kiedyś miałem takie dylematy, ale od kiedy mąż mojej kochanki zrobił mi loda podczas gdy ona siedziała na mojej twarzy, odjechałem i przestałem sobie zadawać takie pytania. Nie jara mnie odciąganie komuś, ale gdy inny facet mi obciąga i bawi się moim penisem, do tego widząc, że to go mega podnieca, jest zajebiście.
Zajebiscie tez tak bym chciał 🫠🫢. Oboje musieli by byc mega zaufanym ludzmi i tylko dla mnie na wyłączność... taki nasz tajemniczy team

Mężczyzna

aviatorb737

Nowicjusz
Mnie ogólnie kręcą kobiety. Ich ciało, każdy zakamarek. Ale kręci mnie też penis i jaja. Reszta faceta totalnie mnie nie jara. Uwielbiam połykać penisa. Ale udało się spotkać tylko kilka razy w życiu. Uwielbiam też być ruchany. to super uczucie jak coś jest w tyłku i rytmicznie uderza. I raz był finał w środku. Jedno z najlepszych uczuć jak czujesz strzały w środku. To było lata temu. Więcej bez gumy nie było. Marzę o seksie MMK z moja żona, gdzie oni się bzykają a ja ich pieszczę.
Trz to bym chciał ze swija zrobic. Nawet zacząłem ja namawiać na trojkat ale narazie sie z tego śmieje i mówi ze zwariowałem. Jednak pyta jak bym zareagował na to ze ktos ja posuwa... ja na to ze bym dołączył