• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Biseksualizm - jak to wygląda u was?

Kobieta

jakaśtaka

Nowicjusz
spróbuj bo jak tego nie zrobisz to będziesz żałował. znam to z autopsji. też jestem żonaty i kiedyś spróbowałem z facetem. spodobało mi się i do dziś kontynuuję spotkania z facetami
main_07_uleg_y_w_dkarz.jpg

;)

jaro993

Cichy Podglądacz
Dawno nie byłem w tym wątku i jak czytam komentarze osób które zdecydowały sie spotkać m+m to dojrzewam do decyzji że to chyba już czas na mnie....
Ktoś z województwa łódzkiego chetny na wprowadzenie w temat?

Mężczyzna

robi_wm

Podrywacz
Ja po każdym spotkaniu z m mam trochę wyrzuty sumienia przez chwilę. Zazwyczaj robimy to co ja chcę czyli wzajemne pieszczoty, frott i oral. Nie mogłem się przełamać żeby spróbować sexu analnego ani w jedną ani w drugą stronę. Ale jeśli ktoś ma dylemat to mogę z pełnym przekonaniem powiedzieć że lodzik robiony przez m jest lepszy od robionego przez k (z mojego doświadczenia).
zgadzam się całkowicie. lodzik robiony przez mężczyznę jest faktycznie lepszy niż robiony przez kobietę. spróbuj seksu analnego i zobaczysz czy ci pasuje. z własnego doświadczenia wiem, że jak spróbujesz to będziesz chciał powtarzać.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
zgadzam się całkowicie. lodzik robiony przez mężczyznę jest faktycznie lepszy niż robiony przez kobietę. spróbuj seksu analnego i zobaczysz czy ci pasuje. z własnego doświadczenia wiem, że jak spróbujesz to będziesz chciał powtarzać.

Bzdura, dochodzilem znacznie lepiej od lodow kobiet. Faceci nieraz za bardzo się staraja wykazywac Bog wie czym xD

Ostatnia edycja: