• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Biseksualizm - jak to wygląda u was?

Mężczyzna

sekskolega

Cichy Podglądacz
Ale kombinujesz. Co jest obrzydliwego w meskiej dupie? Niemniej, rozumiem że tak masz i fajnie ze otwarcie podchodzsz do tematu stykania się w akcji we 3.
No dla mnie jest duża różnica, kobiece, gładkie i okrągłe pośladki i dziurka wyglądają zupełnie inaczej niż u faceta. Męska dupa mnie odrzuca.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
No dla mnie jest duża różnica, kobiece, gładkie i okrągłe pośladki i dziurka wyglądają zupełnie inaczej niż u faceta. Męska dupa mnie odrzuca.
Generalizujesz. Przecież wielu mężczyzn ma zupełnie gładkie tyłki (a wiele kobiet pewnie włochate, haha). Dziura sama w sobie rzadko jest jakas sliczna, ale to u obu plci. Nie widziales chyba takich femboys nigdy w zyciu!? To są młodzi szczupli i ładni z twarzy przeważnie (bywa że ładniejsi od standardowych dziewczyn) chłopcy (+18 oczywiscie mam na mysli), którzy wypinają okrągłe, gładkie i w sumie kobiece tyłki. Jak hetero czy tam niehetero facet nie czuje podniecenia na taki widok: dupa jak u pięknej kobiety, nie widząc genitaliow takiego femboya, bo zdjecie tyłem... a tylko przeszkadza mu, że to boy a nie girl... To jest przeważnie uprzedzającym się i ograniczającym marudą.

• Like
Reactions: kis
Mężczyzna

sekskolega

Cichy Podglądacz
Generalizujesz. Przecież wielu mężczyzn ma zupełnie gładkie tyłki (a wiele kobiet pewnie włochate, haha). Dziura sama w sobie rzadko jest jakas sliczna, ale to u obu plci. Nie widziales chyba takich femboys nigdy w zyciu!? To są młodzi szczupli i ładni z twarzy przeważnie (bywa że ładniejsi od standardowych dziewczyn) chłopcy (+18 oczywiscie mam na mysli), którzy wypinają okrągłe, gładkie i w sumie kobiece tyłki. Jak hetero czy tam niehetero facet nie czuje podniecenia na taki widok: dupa jak u pięknej kobiety, nie widząc genitaliow takiego femboya, bo zdjecie tyłem... a tylko przeszkadza mu, że to boy a nie girl... To jest przeważnie uprzedzającym się i ograniczającym marudą.
Ładny kobiecy tyłek jest ładnym kobiecym tyłkiem, nawet u faceta 😅

Kobieta

Frytka69

Podrywacz
W ogóle ja bym nie mieszał 2MK z biseksualizmem, bo to duża różnica. Mnie faceci się w ogóle nie podobają, męski tyłek mnie brzydzi, tak samo jak zrobienie facetowi loda czy pocałunki. W swój tyłek też bym nie dał wejść, facetowi, do tego muszę się oddać komuś, kto mi się podoba, czyli kobiecie. Ale 2MK bardzo mnie kręci, z całym zestawem czyli podwójna penetracja, dwa w cipkę, ocieranie się kutasami przez kobietę. Nie widzę problemu, żeby drugi facet dotknął mojego kutasa, lizał jej cipkę kiedy ja jestem w środku itd. Ja też mógłbym masować jej cipkę kiedy sprzęt jest w środku, włożyć go gdyby wypadł, po prostu zabawa we troje. Facetowi samemu nie dałbym zrobić loda, ale podczas lizania cipki to raczej bym nie protestował co on tam robi. Jedyne do czego mam mieszane uczucia to zrobienie loda przez parę, wiem, że gdyby podczas trójkąta z fajną parą zaczęli mi się całować na kutasie to bym nie protestował, ale nie jest to coś, co bym sam zaproponował czy zgodził się z entuzjazmem.
W punkt!Mimo że samą jestem bi to nie lubię facetów bi aczkolwiek podczas trójkąta jak się kutasy dotykają czy mieć dwa w buzi naraz to poprostu zabawa na luzie.