• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Biseksualizm - jak to wygląda u was?

Mężczyzna

David 78

Nowicjusz
6682806

Musze was zaprzyjaznic.
Też bym się tak pobawił

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
Ja w sumie nie uważam się za bi, nie pociągają mnie nadzy faceci. Jestem z jedną kobieta paręnaście już lat i nie wyobrażam sobie życia z kimś innym jak kobieta.
Niemniej ciekawią mnie takie tematy jak femboy czy ubieranie stringów, pończoch, zdążyło mi się ubrać kiecke od żony. Mam też masażer prostaty, eksperymentowałem trochę z analem różnymi przedmiotami, masaż prostaty dodaje powera do finiszu.
Mam fantazje też o spotkaniu na neutralnym gruncie z facetem, jakiś anal w wc galerii handlowej czy spróbować lodzika.
Ale pewnie się nigdy na to nie zdecyduje i pozostanie to w kwestii fantazji.
nie wiesz co tracisz. spróbuj, a nie pożałujesz.
wiem to z własnego doświadczenia.

Mężczyzna

Daro Dario

Nowicjusz
W zupelnosci nie pociagaja mnie faceci ,lubie jednak patrzec na penisy innych porownywac je i oceniac, zzera mnie poprostu ogromna ciekawosc, trzemac innego w dloni a takze uczucie kiedy rosnie w ustach poza tym nic , zadne pieszczoty ,dotykanie , czy tymbardziej seks. Czy tym juz przekroczylem gronice pomiedzy hetero ,a bi?Nie jest mi obca penetracja w dupke , ale tylko kobiet, a w moja strone masaz prostaty rewlacyjny,lizanie dupki tez uwielbiam. jesli mozecie obiektywnie sie wypowiedziec, bylbym wdzieczny

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
W zupelnosci nie pociagaja mnie faceci ,lubie jednak patrzec na penisy innych porownywac je i oceniac, zzera mnie poprostu ogromna ciekawosc, trzemac innego w dloni a takze uczucie kiedy rosnie w ustach poza tym nic , zadne pieszczoty ,dotykanie , czy tymbardziej seks. Czy tym juz przekroczylem gronice pomiedzy hetero ,a bi?Nie jest mi obca penetracja w dupke , ale tylko kobiet, a w moja strone masaz prostaty rewlacyjny,lizanie dupki tez uwielbiam. jesli mozecie obiektywnie sie wypowiedziec, bylbym wdzieczny
W sumie to sam nie wiem, też nigdy niczego z facetem nie robiłem, nie pociągają mnie w ogóle, ale też lubię patrzeć na penisy tak z ciekawości, porównywać je do mojego ;)

Mężczyzna

prawiczek28l

Cichy Podglądacz
też bym chciał na twojego spojrzeć