• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Biseksualizm - jak to wygląda u was?

Mężczyzna

Slan

Cichy Podglądacz
Biseksualizm jest bardzo płynny, możesz odnajdywać się w seksie zarówno z panną jak i facetetem. Same fantazje nic nie mówią, jeśli zrealizujesz fantazje i będziesz chciał to powtórzyć to jesteś bi, jeśli nie jesteś hetero który miał ochotę na eksperymenty. Po sobie wiem że może ten biseksualizm na różnych etapach życia ciągnąć w jedną lub drugą stronę. Do czasu aż nie sprawdzisz jak to jest to tylko fantazje i nic więcej.

Mężczyzna

camilluss90

Seks Praktykant
Dokładnie, jeśli facet podczas orgii possie drugiemu kutasa to nie staje się od razu bi. W chwili dużego podniecenia można zrobić rzeczy, których byśmy normalnie nie zrobili.
Widze u Ciebie takie nowatorsko ,europejskie, lgbtowskie zrozumienie niby tematu i scenerii. Ale wyjaśnię ci taką sprawę, iż jeszcze kilka lat temu, to w takiej scenie co przytoczylas zgadzam się, nie byłby bi tylko ,,pedałem,, ładniej mówiąc gejem 🤣🤣 a samo podsunięcie takiej fantazji wśród znajomych, równało się totalną dyskryminacją, nie tolerancją i pocisk od kolegów w najgorszym przypadku jeszcze łeb potłuczony 🤣

Kobieta

Lady Agatha

Seks Praktykant
Widze u Ciebie takie nowatorsko ,europejskie, lgbtowskie zrozumienie niby tematu i scenerii. Ale wyjaśnię ci taką sprawę, iż jeszcze kilka lat temu, to w takiej scenie co przytoczylas zgadzam się, nie byłby bi tylko ,,pedałem,, ładniej mówiąc gejem 🤣🤣 a samo podsunięcie takiej fantazji wśród znajomych, równało się totalną dyskryminacją, nie tolerancją i pocisk od kolegów w najgorszym przypadku jeszcze łeb potłuczony 🤣

Czego się rzucasz... Ja nie oceniam nikogo tylko wyrażam pogląd, że przypadkowy kontakt seksualny pod wpływem podniecenia seksualnego nie jest wystarczającą przesłanką do określenia orientacji seksualnej.

Zanim zaczniesz się produkować przeczytaj ze zrozumieniem, bo jeszcze kilka lat temu takie polemiki jak Twoja świadczyły o braku umiejętności używania rozumu.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Czego się rzucasz... Ja nie oceniam nikogo tylko wyrażam pogląd, że przypadkowy kontakt seksualny pod wpływem podniecenia seksualnego nie jest wystarczającą przesłanką do określenia orientacji seksualnej.

Zanim zaczniesz się produkować przeczytaj ze zrozumieniem, bo jeszcze kilka lat temu takie polemiki jak Twoja świadczyły o braku umiejętności używania rozumu.
Dokładnie.
I to, że mężczyźni używają masażery prostaty, korki analne też nie oznacza zmiany orientacji seksualnej.

Kobieta

Lady Agatha

Seks Praktykant
Tylko ze problem w tym ze jestes ciagle ta sama osoba i gledzenie o podnieceniu nic tu nie zmienia.
Oczywiście, że zmienia. Morderstwo z zimną krwią jest inaczej oceniane niż zrobione w afekcie.

Na tym forum chyba nikogo nie trzeba przekonywać, że panowie pod wpływem silnego podniecenia przestają nadużywać rozumu (co niektórzy wiążą z tym, że dotleniona krew może zasilać albo mózg abo wacka), i podjete wówczas zachowania mogą nie wynikać z ich natury. Jak laska dostanie podczas amorów klapsa w pupę, to nie znaczy, że facet ją codziennie bije. I podobnie, jak laska dochodząc krzyczy, że chciałaby mieć teraz czarnego w d***pie, to nie znaczy, przez cały dzień rozglada się z pożądaniem za inżynierami.

Mężczyzna

camilluss90

Seks Praktykant

Hahaha się rzucam ? Wooow 😱nie ładnie tak odbijać piłeczkę gdy samej nie potrafi się grać. Więc proponuję przeczytać raz jeszcze przeanalizować jeżeli wystąpią jakieś nadal nie ścisłość to przeczytaj raz jeszcze wolniej i bez niepotrzebnych emocji. I wtedy jeżeli nie zrozumiesz nadal morału mojej wypowiedzi podpytaj postaram Ci wytłumaczyć to krok po kroku 🥱

Mężczyzna

camilluss90

Seks Praktykant
Dokładnie.
I to, że mężczyźni używają masażery prostaty, korki analne też nie oznacza zmiany orientacji seksualnej.
Ale teraz dopisujesz rzeczy inne niż wyżej wymienione i przytoczone. Przypomnę może bo z lenistwa może nie chce Ci się przewinąć do góry..
Wersy pisane były o tym jak jeden drugiemu possie a nie że nosi pluga w tyłku.
Proszę bez emocji wszystko możemy wyjaśnić bez spiny, obrażania czy niepotrzebnie wysyłanej złej energii 🤗

Kobieta

Lady Agatha

Seks Praktykant
Hahaha się rzucam ? Wooow 😱nie ładnie tak odbijać piłeczkę gdy samej nie potrafi się grać. Więc proponuję przeczytać raz jeszcze przeanalizować jeżeli wystąpią jakieś nadal nie ścisłość to przeczytaj raz jeszcze wolniej i bez niepotrzebnych emocji. I wtedy jeżeli nie zrozumiesz nadal morału mojej wypowiedzi podpytaj postaram Ci wytłumaczyć to krok po kroku 🥱

Pomimo tego całego hedonistycznego forum, można - jak ktoś umie i chce - zachować jakąś formę wypowiedzi. Nie wnikam czy Ty nie umiesz czy nie chcesz. Nie oczekuj polemiki ze swoimi tekstami, które były wulgarne i nie na temat.

Mężczyzna

camilluss90

Seks Praktykant
Pomimo tego całego hedonistycznego forum, można - jak ktoś umie i chce - zachować jakąś formę wypowiedzi. Nie wnikam czy Ty nie umiesz czy nie chcesz. Nie oczekuj polemiki ze swoimi tekstami, które były wulgarne i nie na temat.
Proszę więc wskaż w których wyrazach zwrotach był wulgaryzm? Hmm twierdzisz że nie w temat . To więc cofnij się wyżej i zobacz od czego się zaczęło i jak slan sformułował wpis i jeszcze to jak próbujesz wmówić nie wiem komu może w formie pocieszenia że koleś który ssie kutasy innym to jest dalej hetero a nie jest bi czy uni czy jeszcze jak to teraz jest panseksualny itp...
Ja tylko dodałem to że kilka lat wstecz nikt nie mówił o X niewiadomo jakich opcji orientacji. Było czyste zasadnicze twarde hetero , gej i lesba nie wiem który jesteś rocznik więc możesz nie pamiętać nie wiedzieć i ja to rozumiem ale po co od razu próbujesz walić pociskiem w moja stronę?

Mężczyzna

WilliamGd

Cichy Podglądacz
74347417_019_1ac9.jpg
Układ IDEALNY 😍