• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Biseksualizm - jak to wygląda u was?

Mężczyzna

Vojtek

Seks Praktykant
kto chcialby z zona tak sie bawic?
12339197_072_2039.jpg
I z żoną i z partnerem ☺️
Jestem w takim związku ☺️

Mężczyzna

Vojtek

Seks Praktykant
Od lat dobrze się z tym czuję 🙂 Mam przyjaciół z którymi często się spotykamy 🙂 Moja partnerka uwielbia widzieć mnie w akcji z facetem 🙂

Mężczyzna

Malkontent

Seks Praktykant
Ja bym faceta nawet palcem nie tknął. Ale laski Bi są zajebiście podniecające. Widzieć, jak moja laska lizała cipkę innej... Na sam widok prawie doszedłem. Każdy facet powinien to raz zobaczyć.

Mężczyzna

Herkules85

Nowicjusz
Ja jestem hetero ale coraz częściej marzy mi się żeby przekonać się jak to jest kiedy facet o ciągnął y mi, jak rownież chciałbym kiedyś zasmakować męskiego tylka

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
A po co ty? Nie lubię takich kłamczuchów. Ślinisz się na wacka w gębie albo w tyłku, ale "hetero", LOL. Oszust, a nie hetero.

Jednorazowy strzał, ale "coraz częściej marzy" ci się... Tak to sobie oszukiwać możesz jakąś naiwną, szkoda twoich partnerek, o ile je masz. Mnie nie ocyganisz.

I nie denerwuj się tak, że aż cytat podwójnie wstawiasz xD Się zaakceptuj raz a dobrze, że jesteś biseksualny., a nie ludziom i sobie ściemniasz i myślisz, że ktoś to łyknie tak, jak łyka ci kolega w twoich fantazjach.