• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

bielizna uczennicy i kroliczka

Mężczyzna

on0091

Cichy Podglądacz
Hejka, od 4 miesięcy jestem z dziewczyną w związku , dzisiaj powiedziała mi że seks jej się znudził bo ciągle to samo jest. Kupiła bieliznę uczennicy i króliczka i chce ze mną zagrać jakąs scene bo ona tak robiła z poprzednimi partnerami i ją to kręci. I boi się że ja nie dam rady. Jakiś pomysł na scenariusz ? To coś nowego dla mnie nie wiem jak za to się wziąść. Dzisiaj uprawialismy seks po prawie 2 tygodniowej apstynecji szybko doszedłem i ona do mnie z tekstem to ja nie wiem czy dasz rade bawić się ze mną . Troche mnie to załamało psychicznie jak tak powiedziala , zamiast usiasc i porozmawiala to tak jakby mnie wyśmiała . Jakiś pomysł na ten scenariusz uczenica nauczyciel i króliczek ? Albo mam coś ja sam wymyślec

Mężczyzna

Pabllooss

Cichy Podglądacz
Scenariusze aż same się nasuwają. Uczennica przychodzi na egzamin zaliczeniowy i nic nie umie. Dobroduszny nauczyciel proponuje inną formę zaliczenia 😁