• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Bicie po cyckach podczas sexu

Kobieta

Arletka

Seks Praktykant
Bicie po cyckach wywołuje u mnie natychmiastowe podniecenie i stójke prącia. Lubie wszelkie bicie po cyckach. Bicie po samych sutkach doprowadza mnie do orgazmu, Najbardziej gdy jestem bita prosto w sutki packą, łopatką nabijana tępymi szpilkami. natychmiast oddaje mocz i ze sztywnego penisa. Nie tylko bicie mnie po cyckach powoduje orgazmy ale chłosta w dupę też doprowadza mnie do szału podniecenia.

Kobieta

Arletka

Seks Praktykant
W seksie nigdy nic nie powinno być obowiązkowe. Może wyjątkiem jest seks zarobkowy, ale z tego co się orientuję prostytutki też często stawiają pewne granice.
Ja nie stawiam żadnych granic oprócz takich co moga spowodować wyłączenie mnie z pracy jako prostytutkę na parę dni. W prawdziwym seksie sado-maso czy bdsm bicie po cyckach stanowi jedną z form tortur. Jest obowiązkowe..

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
To jest dużo lepsze do bdsm, bo nie zostawia siniaków.

Badische_Guillotine.JPG

Mężczyzna

maxis

Biegły Uwodziciel
U mnie podczas seksu, to moja Pani nie pozwala na bicie po cyckach, a nawet bym nie chciał, wręcz przeciwnie pozwala delikatnie je dotykać i dobrze i ją rozumiem, w końcu piękne rzeczy trzeba szanować a nie bić.

Mężczyzna

grigorek

Seks Praktykant
Każdy jest inny i każdy lubi co innego.U mnie tak jak pisałem żonka uwielbia dostać porządnie z otwartej dłoni po cycach 😈😁 Zdarzają się takie dni że od samego lania po cyckach dostaję orgazmu 😈 Bardzo ją to kręci i mnie też.A podczas gry wstępnej jak leży a ja robię jej minetke potrafi sama się okładać po cycach.A że ma spore cyce to widok latających cycków jest obłędny 😈

Mężczyzna

Darekostro

Cichy Podglądacz
Czy wy również podczas sexu lubicie dostawać kalpsy po cyckach??? U mnie żona wręcz prosi żebym ją bił z całych sił z otwartej dłoni po cyckach podczas sexu.Do tego stopnia że na koniec są całe czerwone.I nie są to lekkie klapsy tylko intensywne i mocne bicie z otwartej dłoni z całych sił.Im mocniej ją leje tym jest bardziej podniecona i za każdym razem prosi żebym robił to mocniej.I nie ukrywam że mnie to też mega podnieca i od dłuższego czasu nie wyobrażamy sobie sexu bez porządnego lania po cyckach.
+ za temat celny

Kobieta

vacum

Nowicjusz
Takie bardzo mocne bicie zdecydowanie odpada, ale kilka mocniejszych klapsów nie koniecznie w całą pierś, a raczej w jej końcówkę i sutek jest jak najbardziej wskazane. Ja np uwielbiam kiedy mój partner podnosi moje piersi trzymając je tylko za sutki. Lubię kiedy zakłada klamerki albo key wykręca. Chciała bym spróbować żeby je obwiązał sznurkiem. Ale takie mocne bicie do czerwoności, jak to opisał autor postu, chyba nie wchodziło by w grę. Nie wiem nie próbowałam

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
Takie bardzo mocne bicie zdecydowanie odpada, ale kilka mocniejszych klapsów nie koniecznie w całą pierś, a raczej w jej końcówkę i sutek jest jak najbardziej wskazane. Ja np uwielbiam kiedy mój partner podnosi moje piersi trzymając je tylko za sutki. Lubię kiedy zakłada klamerki albo key wykręca. Chciała bym spróbować żeby je obwiązał sznurkiem. Ale takie mocne bicie do czerwoności, jak to opisał autor postu, chyba nie wchodziło by w grę. Nie wiem nie próbowałam
Wszystko w granicach rozsądku i szacunku. Ja na przyklad ogólnie lubie lekkie klapsy, trzepniecia czymkolwiek itd w obie strony, gesty dominacji... Ale symbolicznie, nie żeby zostawiać siniaki.

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
Czy wy również podczas sexu lubicie dostawać kalpsy po cyckach??? U mnie żona wręcz prosi żebym ją bił z całych sił z otwartej dłoni po cyckach podczas sexu.Do tego stopnia że na koniec są całe czerwone.I nie są to lekkie klapsy tylko intensywne i mocne bicie z otwartej dłoni z całych sił.Im mocniej ją leje tym jest bardziej podniecona i za każdym razem prosi żebym robił to mocniej.I nie ukrywam że mnie to też mega podnieca i od dłuższego czasu nie wyobrażamy sobie sexu bez porządnego lania po cyckach.
tak, tylko zboczenie daje zadowolenie.

Mężczyzna

zFantazja

Cichy Podglądacz
Ja uwielbiam uderzyć w pierś, choć nie miałem zbyt dużo sposobności do tego. Tylko 1 partnerkę i to dawno temu co na to pozwalała, ale ona lubiła wulgarność. Obecna nie pozwala absolutnie. Chyba tylko 2 razy się zdarzyło, gdy trochę popiliśmy. To wtedy i w pierś i buzię prosiła i przyznam, ze sprawiło mi to ogromną przyjemność. Oczywiście trzeba znać umiar w tym.