• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Bezpieczeństwo podczas pierwszego spotkania

Kobieta

niezrozumiana

Erotoman
"Radzę też czytać co faceci piszą po internetach o kobietach, jak je lżą, lekceważą, wyzywają, opisują w haniebny sposób co by z nimi robili seksualnie. To jest prawdziwy obraz polskiego faceta, w internecie nie mają hamulców i naprawdę nie uwierzę, że rozumna kobieta ma jeszcze ochotę potem się z nimi umawiać, nawet na szybką kawę."
Łezka w oku się kręci że jakaś inna kobieta to widzi 🥹 Szok!

Kobieta

Saanvi

Dominujący
"Lepiej mieć syna niż córkę, bo jeśli masz syna, to pilnujesz tylko jego, a jeśli masz córkę, to pilnujesz całego osiedla" - tak kiedyś powiedział mój stary. ;) Choć na pewno nie on to wymyślił, bo od innych też to słyszałem.
Też słyszałam, mojemu trafiły się niestety dwie córki 🤣 posłał nas nawet do szkoły żeńskiej aby sobie ułatwić.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Erotoman
Nie, żeńskiej.
Myślałem, że szkoły niekoedukacyjne są tylko wyznaniowe.
Aż jestem ciekawe, gdzie można znaleźć niewyznaniowe szkoły niekoedukacyjne.
Zresztą, na podobnej zasadzie, gdy wyszukuje się, np. w Google "szkoła z internatem", to wszystkie wyniki też znajdują tylko szkoły katolickie. Ogólnie, religijne.

Mężczyzna

jakub915

Podrywacz
U mnie w towarzystwie dziewczyny przekazują osobom bliskim imię, numer telefonu i zdjęcie z portalu internetowego. Do tego pytają gdzie mężczyzna pracuje i przegląda LinkedIn czy taki jegomość pracuje w danej firmie. A jeśli jadę gdzieś dalej (kilkadziesiąt/kilkaset km) lub do mniejszego miasta do kobiety po raz pierwszy, to zazwyczaj piszę siostrze, by jakiś ślad był w razie "w".

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Mnie rozwalają kobiety, które na pierwsze spotkanie:
-zapraszają do siebie
-idą do niego
-umawiają się w jakimś ustronnym miejscu wieczorem ( moja znajoma np umówiła się z typem nad zalewem wieczorem...)
-wchodzą do jego samochodu wierząc, że jadą w ustalone miejsce.

No ludzie kochani... Ja nie usprawiedliwiam gwałtu czy mierderstwa, ale takie zachowanie jest po prostu głupie, nieodpowiedzialne i tyle.

Hasło podane przyjaciolce/siostrze/komukolwiek, miejsce publiczne, godziny dzienne, czy nawet pokazanie komuś jego numeru telefonu, maila, twarzy, udostępnienie lokalizacji.
Nigdy za dużo w ramach bezpieczeństwa. Lepiej więcej i być uznana za histeryczkę niż skończyć kij wie gdzie martwa albo skrzywdzona na lata/zawsze.