• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

bez zabezpieczenia

Status
Zamknięty.

ewulka1993

Cichy Podglądacz
witam
kochalismy sie z moim chlopakiem 3 i 2 dni przed okresem bez zabezpieczenia, on doszedl we mnie dwa razy jednakze dzisiaj dostalam okres... ale czy jest jednak mozliwosc zebym byla w ciazy?

ZakazAnna

Nowicjusz
Witaj
Tak jest taka możliwość nie zawsze kobieta przestaje krwawić będąc w ciąży.
Lekarze twierdzą że kobiety mogą mieć okres do trzeciego miesiąca ciąży a ja z doświadczenia wiem że można mieć okres do szóstego miesiąca ciąży.
Jeśli się tak bardzo boisz kup test ciążowy koszt od 5zł do 45zł zależy jaki wybierzesz i zrób zaraz po miesiączce.

ewelasto

Cichy Podglądacz
Możliwość zawsze jest. Jednak z własnego doświadczenia wiem, że przed na krótko przed okresm można sobie pozwolić na szaleństwo bez zabezpieczenia i bez konsekwnencji;)

ewelasto

Cichy Podglądacz
Bo nie każdy w każdym momencie swojego życia ma rozbudzone instynkty rodzicielskie.Czasami człowiek chce się po prostu cieszyć z seksu.

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry