• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

BDSM seks zaawansowany

Kobieta

Arletka

Podrywacz
Porozmawiajmy o BDSM specjalnym rodzaju seksu. Co to jest BDSM? Jakie są wymagania odnośnie stron biorących udział seksie? Jakie sa zasady i zachowania? Jakie macie doświadczenia praktyczne? I inne zagadnienia. Ja wiele razy byłam poddawana zabiegom BDSM różnego rodzaju i poznałam większą cześć seksu. nadal jestem poddawana zabiegom BDSM.

Kobieta

SexParaWawa

Cichy Podglądacz
Porozmawiajmy o BDSM specjalnym rodzaju seksu. Co to jest BDSM? Jakie są wymagania odnośnie stron biorących udział seksie? Jakie sa zasady i zachowania? Jakie macie doświadczenia praktyczne? I inne zagadnienia. Ja wiele razy byłam poddawana zabiegom BDSM różnego rodzaju i poznałam większą cześć seksu. nadal jestem poddawana zabiegom BDSM.
jakim zabiegom konkretnie? Masz coś ulubionego? Ile masz lat i od jak dawno się tak bawisz i z kim? rozwiń, bo temat ciekawy...

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Od czasu do czasu praktykujemy Soft BDSM.
Ostatnio zakupiliśmy hak analny.
Taki:

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Od czasu do czasu praktykujemy Soft BDSM.
Ostatnio zakupiliśmy hak analny.
Taki:
Ty się dajesz traktować jak szynka w mięsnym, czy ta Wasza "przyjaciółka"? Bo, że tego kolesia (Twojego męża) tak nadziewasz, to sorry nie uwierzę - on już tam wie jak Was obie zmanipulować, żebyście łaziły jak zagwiżdże. Może pora przejrzeć kobieto na oczy wreszcie w czym tak naprawdę siedzisz.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Ty się dajesz traktować jak szynka w mięsnym, czy ta Wasza "przyjaciółka"? Bo, że tego kolesia (Twojego męża) tak nadziewasz, to sorry nie uwierzę - on już tam wie jak Was obie zmanipulować, żebyście łaziły jak zagwiżdże. Może pora przejrzeć kobieto na oczy wreszcie w czym tak naprawdę siedzisz.

"W czym siedzę" to już moja i mojego męża sprawa. Przyjaciółka z taką zabawą nie ma nic wspólnego.
D'Arc - nic Tobie do tego co i jak robimy w sypialni. To, że odezwałam się w tym poście świadczy tylko o tym, że lubię eksperymentować. I nikt tu nie jest zmanipulowany. Ty masz z tym doczynienia, że taki wniosek stawiasz?
Niektórzy praktykują o wiele bardziej zaawansowane "zabawy".

Miłego wieczoru życzę Tobie. Kimkolwiek jesteś 🌹

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Jak mi nic do tego, skoro z taką zawziętością bombardujesz mnie i innych forumowiczów na wallu najmniejszymi szczegółami waszego pożycia, szkoleń, garderobą, biurkami i wyznaniami miłości do niego? To w takim razie jest jakaś rozpiska kiedy możemy się wtrącać w te wasze sprawy, a kiedy nie możemy? Bądź przynajmniej konsekwentna w tym co robicie.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Jak mi nic do tego, skoro z taką zawziętością bombardujesz mnie i innych forumowiczów na wallu najmniejszymi szczegółami waszego pożycia, szkoleń, garderobą, biurkami i wyznaniami miłości do niego? To w takim razie jest jakaś rozpiska kiedy możemy się wtrącać w te wasze sprawy, a kiedy nie możemy? Bądź przynajmniej konsekwentna w tym co robicie.
Jeśli czujesz się bombardowana przez nas to po prostu nie czytaj co piszemy. TYLKO tyle. Ignoruj i po sprawie.

Jest tyle innych tematów. Na pewno coś tam znalazłaś dla siebie.

Uwierz - to nie są najmniejsze szczegóły naszego życia erotycznego.

Jesteśmy poważnymi ludźmi, którzy mają swoje działalności, są pracodawcami, mającymi wiele spraw na głowie. I taki czy inny RESET bardzo nam się przydaje by nie oszaleć czy popaść w inne depresje, itp, itd, etc.

Kobieta

D'Arc

Dominujący
Myślę, że wasz profil można jeszcze rozbudować o codzienne aktualizacje n.t. systematyczności jego wypróżnień. Plus informacja czy soczyście pierdzi pod kołdrą (to dla fanów fart-fetyszu) 😂🤣😅

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Myślę, że wasz profil można jeszcze rozbudować o codzienne aktualizacje n.t. systematyczności jego wypróżnień. Plus informacja czy soczyście pierdzi pod kołdrą (to dla fanów fart-fetyszu) 😂🤣😅
Masz niesamowite pomysły. Zagadaj z administratorem forum. Może rozbudują to i owo i będziesz miała pole do popisu.
Nikt z nas nie kpi z Ciebie.
Po prostu ignoruj nasz profil, a nie czekasz kiedy i gdzie wbić szpilę. Zresztą to nie tylko nas dotyczy.
Pozdrawiam bardzo.

Resetweek to Resetweek.