• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Bardzo szybko dochodzę

Mężczyzna

mietroz

Cichy Podglądacz
Witam.Mój problem jest taki, że podczas seksu po minucie - dwóch dochodzę. Wiem, że ona jest niezadowolona z tego. Zdarza się, że po kilkunasto-minutowej przerwie kochamy się jeszcze raz i wtedy wszystko jest super no ale pierwsze wrażenie psuje wszystko.Mam 25 lat.Dwa lata temu byłem prawiczkiem i mając problemy ze wzwodem w łóżku byłem na wizycie u seksuologa co wszystko naprawiło, a teraz zaczął się problem o którym wspomniałem wyżej. Dużo się kłócę z moją dziewczyną, prawie codziennie i się denerwuję sporo. Na początku seksu już myślę tylko o tym, że zaraz dojdę i dzieje się. Dziewczyna już nawet nie za bardzo chce się kochać bo wie, żę ona nie dojdzie. Co robić? Czekam na wasze rady.

Mężczyzna

KlauzulaPoufności

Cichy Podglądacz
Bravera Control - byle nie za dużo, bo zajedziesz pannę a sam nie dojdziesz. Średnia ocen produktu na znanym potralu akucyjnym to 4,86/5 z blisko 1550 recenzji.

Mężczyzna

Dawidi99

Cichy Podglądacz
Witam.Mój problem jest taki, że podczas seksu po minucie - dwóch dochodzę. Wiem, że ona jest niezadowolona z tego. Zdarza się, że po kilkunasto-minutowej przerwie kochamy się jeszcze raz i wtedy wszystko jest super no ale pierwsze wrażenie psuje wszystko.Mam 25 lat.Dwa lata temu byłem prawiczkiem i mając problemy ze wzwodem w łóżku byłem na wizycie u seksuologa co wszystko naprawiło, a teraz zaczął się problem o którym wspomniałem wyżej. Dużo się kłócę z moją dziewczyną, prawie codziennie i się denerwuję sporo. Na początku seksu już myślę tylko o tym, że zaraz dojdę i dzieje się. Dziewczyna już nawet nie za bardzo chce się kochać bo wie, żę ona nie dojdzie. Co robić? Czekam na wasze rady.
Ogólnie to dużo siedzi w głowie, jeżeli seks jest taki mechaniczny bo chcesz dojść szybko żeby było po wszystkim to tak się dzieje, jeżeli byłeś i seksuologa to może warto pójść tam jeszcze raz albo do psychologa. Możesz też spróbować sexu przerywanego robisz kilka ruchów przerywasz dajesz mu odpocząć oczywiście w tym czasie skorzystaj z palców i języka żeby partnerka nie miała przerwy. Jest kilka technik które wydłużają stosunek, są też gadżety do tego np nakładki na penisa które zmniejszają ilość bodźców i pomagają czasami. Poczytaj o temacie albo udaj się do specjalisty😁 nie masz się co przejmować wystarczy że po kombinujesz a dasz radę i 20 min wytrzymać 😇

Mężczyzna

calour

Cichy Podglądacz
Nie martw się. Nie Ty jeden masz taki problem.Szacuje się,że bardzo wielu mężczyzn w Polsce zmaga się z problemem przedwczesnego wytrysku. Polecam wypróbować róznych środków dostepnych w sklepach oraz apteach .Warto bo są skuteczne:
tabletki i żele Orgasm Control
prezerwatywy ze specjalnym środkiem
chusteczki orgasm control wipes - moim zdaniem najskuteczniejsze,może Ci kobieta wsmarować w ramach gry wstępnej

Mężczyzna

Daro Dario

Seks Praktykant
Mlody jestes wszystko buzuje , ale jak mowisz ze za chwile wraca do normy , to jak dla mnie to Twoja partnerka ma problem a nie Ty . Nie zaqwracaj sobie tym glowy .Nie jeden raz spuscilem sie na sam dotyk cipki by za kilka minut ....do bolu. zamiast TY i zwlaszcza ona sie cieszyc to wpedza Cie w jakies flustracje

Marcel

Nowicjusz
A nie możecie zacząć od pieszczot oralnych? Niech Ci zrobi dobrze językiem, połknie spermę, a po kilkunastu minutach możecie odbyć stosunek.
Generalnie 90% problemów jest w ludziach, ich podejściu do sprawy, niechęci lub nieumiejętności dojścia do porozumienia itd.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Dziewczyna już nawet nie za bardzo chce się kochać bo wie, żę ona nie dojdzie. Co robić? Czekam na wasze rady.
Powiedz jej, że miała tyle samo czasu na dojście co Ty, więc niech nie narzeka, że przegrała 😉.

A tak poważnie, jak już byłeś raz u specjalisty to może warto wybrać się jeszcze raz, na pewno presja Twojej dziewczyny nie pomaga i jej jazdy jeszcze bardziej mieszają Ci w głowie.

Ewentualnie spróbuj takiego środka jak kamagra co potrafi przedłużyć stosunek i powoduje, że kutasa potrafi stać jeszcze po dojściu i też może spróbuj myśleć, że kochasz się np z Pawłowska z sejmu to też powinny pomóc 😉

Mężczyzna

calour

Cichy Podglądacz
Nie pisze tutaj o gumkach ale o chusteczkach, moim zdaniem sa o wiele skuteczniejsze niz prezerwatywy. No i jest przyjemniej bo nie ma bariery Będziesz miał dzieki nim lepszą kontrolę nad sobą.

Kobieta

Nieśmiała

Biegły Uwodziciel
Skoro piszesz, że po kilkunastu minutach już możesz normalnie to po prostu przed seksem zwal sobie konia w kiblu i git. Albo pogadaj normalnie z laską, niech Ci zrobi loda, później Ty jej wyliż cipę i dupę i w tym czasie ochłoniesz po pierwszym wytrysku i będziesz mógł ruchać później 5 minut.

Kobieta

olivvka

Cichy Podglądacz
Szczerze dla mnie to żaden problem, jeśli partner szybko dochodzi, traktuję to wręcz jako komplement, że tak go podnieciłam, że doszedł w tak krótkim czasie. Zawsze można po chwili zrobić 2 rundę, albo sprawić partnerce przyjemność w inny sposób