• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ball busting

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Po wymianie korespondencji z kilkoma osobami na ten temat rozumiem dlaczego nie wszyscy chcą się dzielić przeżyciami dotyczącymi "kopania po jajach" 🙂🙂. Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza Adama z "dużym worem", nigdy wcześniej tak się nie ubawiłam 😂 jednak zdaje sobie oczywiście sprawe że jaja bolą 😂😂😂😂😂

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Nawiązałam tutaj znajomość z sympatycznym człowiekiem który lubi te klimaty jednak nie ma zbyt dużego doświadczenia, chcę się ze mną spotkać oczywiscie w kontrolowanych warunkach (obecności mojego męża).
Osobiście nie są to moje klimaty i jestem nastawiona do tego raczej negatywnie i obojętnie jednak ciekawość nie daje mi spokoju 🙂
Ten facet chce abym była toples kopiąc go po klejnotach, stwierdził że jest uległy i lubi kobiety z dużym biustem.
Czy jest ktoś kto przybliży mi ten fetysz? Pytam ponieważ wcześniej pisałam z osobami które nie do końca pisały prawdę.

Piotr255

Nowicjusz
Hej Aneta.Ja w zeszłym roku miałem robiony ballbusting u dominy w Warszawie oraz bicie jajek pejczami.Co jak co ale to trzeba naprawdę lubić żeby się na coś takiego zdecydować.Ja po pół godzinie kopania jajek i mocnym waleniu jajek pejczami prawdę mówiąc jajka miałem mocno czerwono fioletowe.Ale ja akurat sam tego chciałem a opuchlizna mi zeszła dopiero po 3 dniach z jajek i teraz po tym nie ma nawet śladu.

Kobieta

Aneta cuckold

Biegły Uwodziciel
Hej Aneta.Ja w zeszłym roku miałem robiony ballbusting u dominy w Warszawie oraz bicie jajek pejczami.Co jak co ale to trzeba naprawdę lubić żeby się na coś takiego zdecydować.Ja po pół godzinie kopania jajek i mocnym waleniu jajek pejczami prawdę mówiąc jajka miałem mocno czerwono fioletowe.Ale ja akurat sam tego chciałem a opuchlizna mi zeszła dopiero po 3 dniach z jajek i teraz po tym nie ma nawet śladu.
Czyli tutaj chodzi o dominację i masochizm?

Mężczyzna

Bigballslub

Nowicjusz
Mnie też kręci, czasem z dziewczyną pod czas sexu zdarza się że worek zostanie wykręcony albo po ściskany. Wcześniej jak byłem sam bardziej kręciło mnie krecenie jaderkami.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Bardzo lubie,wręcz kocham ballbusting.Wszystko w pewnych granicach,ale kopanie w jądra przez kobietę,jak najbardziej.Kopanie w układzie wahadło,czyli rozkaz stanięcia w szerokim rozkroku,żeby obie Panie miały dobry dostęp do wiszących jąder.Jedna Pani kopie z przodu a druga z tyłu.Także klapsy,ściskanie,wiązanie jąder i później linką np.do klamki...,obciążanie jąder,penisa.Na końcu bicie pięścią jąder podczas wytrysku wywołanego przez Panią.Jądra,drodzy panowie,są o wiele bardziej wytrzymałe niż się wam i Paniom wydaje.

Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Po wymianie korespondencji z kilkoma osobami na ten temat rozumiem dlaczego nie wszyscy chcą się dzielić przeżyciami dotyczącymi "kopania po jajach" 🙂🙂. Pozdrawiam wszystkich zwłaszcza Adama z "dużym worem", nigdy wcześniej tak się nie ubawiłam 😂 jednak zdaje sobie oczywiście sprawe że jaja bolą 😂😂😂😂😂
Tak,jaja kopane bolą,ale ten ból wywołany przez kobietę jest słodki i baaardzo podniecający

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Nie moje klimaty.
O ile zabawa przez kobietę jąderkami, lekkie ugniatanie, ważenie w dłoni, naciąganie skóry moszny itd. jest fajne, o tyle uderzanie, czy to dłońmi, czy nogami, nie jest niczym fajnym,

• Like
Reactions: tpo
Mężczyzna

strapiony

Podrywacz
Nie moje klimaty.
O ile zabawa przez kobietę jąderkami, lekkie ugniatanie, ważenie w dłoni, naciąganie skóry moszny itd. jest fajne, o tyle uderzanie, czy to dłońmi, czy nogami, nie jest niczym fajnym,
Twoim zdaniem bb"nie jest fajny".Moim zdaniem jest super.No i tak,każdy ma tam jakieś swoje upodobania.Szczęśliwi ci,których preferencje spotykają się z preferencjami wielu kobiet.

Mężczyzna

Jarek.

Cichy Podglądacz
To fajna zabawa

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry