• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Aranżacja domu

Mężczyzna

NostosStar

Cichy Podglądacz
Mam zamiar urzadzic wnetrze domu w ktorym mieszkam sam, w stylu Sm- Gothic. Juz raczej tak wyglada a prysznic potrójnych rozmiarow ma być swiatynia bogini zlotego deszczu. ( W sumie juz kilka razy bywal).. ale to za mało.:)) Właczylem też motywy babilońskie. Może ktos ma podobnie? Czekam na propozycje aranzacji

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Babilon, czad! Ja skromnie marzę o drążku do pole dance w sypialni i hakach na suficie do wieszania seks-huśtawki 😋 chociaż marzyłby mi się taki cały pokój w podziemiach w stylu pałacu Alladyna, pokój typowo do celów seksualnych...

Mężczyzna

NostosStar

Cichy Podglądacz
Babilon, czad! Ja skromnie marzę o drążku do pole dance w sypialni i hakach na suficie do wieszania seks-huśtawki 😋 chociaż marzyłby mi się taki cały pokój w podziemiach w stylu pałacu Alladyna, pokój typowo do celów seksualnych...
Babilon Sumer Asyria i artefakty z British museum ( skrzydlate byki). Też moja pasja. Zapraszam...na Martini w ogródku.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Może nie do końca aż tak, ale od czasu do czasu garaż aranżujemy do sex zabaw. To, co ma być niewidoczne jest chowane. Haki, kółka itp. są zamontowane na stałe.