No czego nie rozumiesz? Laska dała tylko trochę się zerżnąć, czyli ciupkę. A nie całą.Ostatnio na czacie przeczytałam, że ktoś dał ciupkę do zerżnięcia. Ta ciupka też mi jakoś nie leży.
No czego nie rozumiesz? Laska dała tylko trochę się zerżnąć, czyli ciupkę. A nie całą.Ostatnio na czacie przeczytałam, że ktoś dał ciupkę do zerżnięcia. Ta ciupka też mi jakoś nie leży.
Ale cały cytat brzmiał: dałam zerżnąć ciupkę i dupkę.No czego nie rozumiesz? Laska dała tylko trochę się zerżnąć, czyli ciupkę. A nie całą.
Może literówka... (też mi nie leży to słowo)Ale cały cytat brzmiał: dałam zerżnąć ciupkę i dupkę.
Co Wy się dziś mi tej ciupki przyczepiliścieMoże literówka... (też mi nie leży to słowo)
Może literówka ale jednak jest różnica czy robisz komuś łaskę, czy laskę.Ale cały cytat brzmiał: dałam zerżnąć ciupkę i dupkę.
Może... Ciupka od ciupciać?Co Wy się dziś mi tej ciupki przyczepiliście
Tu nawet dali ciupkę.kuciapa – Wikisłownik, wolny słownik wielojęzyczny
pl.m.wiktionary.org
Kapsko też jakoś nieciekawie
Różnica delikatna, ale jednak jest...Może literówka ale jednak jest różnica czy robisz komuś łaskę, czy laskę.
Odezwij sie na privJa bym Tobie peniska possała, bo masz ładnego
Mi, nie TobieOdezwij sie na priv
Zawsze mozna sie podzielicMi, nie Tobie
Mój kutas jest jak Raffaello, a Twój jak skyr z wiórkami kokosowymi. Nie masz podjazduZawsze mozna sie podzielic
O proszę kolejny mądry tylko w gębie facecik a potem 3 ruchy i wór suchyMój kutas jest jak Raffaello, a Twój jak skyr z wiórkami kokosowymi. Nie masz podjazdu
No wydało się, ajajajO proszę kolejny mądry tylko w gębie facecik a potem 3 ruchy i wór suchy
Chlapnij małża brzmi lepiej?Słowo minetka. Nie cierpię
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
M | Apel do Panów | Seks | 46 | |
APEL DO GOSCI ODWIEDZAJĄCYCH FORUM !!! | Seks | 4 |