Sama powiedziałaś, że jak facet pójdzie do prostytutki, to u kobiet jest skreślony. Z drugiej strony same macie po x facetów na koncie, ale to już jest ok xDWszyscy tu mówią kobietom co myślą? Nic dziwnego, że nas tu tak niewiele. Oszaleć można.
Sama powiedziałaś, że jak facet pójdzie do prostytutki, to u kobiet jest skreślony. Z drugiej strony same macie po x facetów na koncie, ale to już jest ok xDWszyscy tu mówią kobietom co myślą? Nic dziwnego, że nas tu tak niewiele. Oszaleć można.
Nikt Ci nie zabrania skreślić taką. Sam decydujesz o tym co myślisz o innych.Sama powiedziałaś, że jak facet pójdzie do prostytutki, to u kobiet jest skreślony. Z drugiej strony same macie po x facetów na koncie, ale to już jest ok xD
Ale co ma zrobić taki facet jak @maxis , co zwyczajnie nie ma innych szans na seks?Ale tak, facet idący do prostytutki śmierdzi desperacją. Kobieta w luźnych związkach czy mająca ons nie. Desperacja odpycha, a nie licznik.
On raczej kobiet nie przyciąga. To bez różnicy.Ale co ma zrobić taki facet jak @maxis , co zwyczajnie nie ma innych szans na seks?
Nie wszyscyWszyscy tu mówią kobietom co myślą? Nic dziwnego, że nas tu tak niewiele. Oszaleć można.
Na forum i tak już nie poznasz, po tym jak się pochwaliłeś. Tyle razy powtarzałeś, że korzystasz z płatnego seksu, że jesteś już tylko z tym kojarzony. Czy ty wogóle wypowiadałeś się na jakikolwiek inny temat? Jesteś jak żywy słup reklamowy z ogłoszeniami domów publicznych. Jesteś największym forumowym orędownikiem prostytucji po wsze czasySama powiedziałaś, że jak facet pójdzie do prostytutki, to u kobiet jest skreślony. Z drugiej strony same macie po x facetów na koncie, ale to już jest ok xD
Bo poszedł najmniejszą linią oporu...wie że nie musi się starać...wystarczy zapłacićOn raczej kobiet nie przyciąga. To bez różnicy.
Nie latać po seksownym forum i rozgłaszać wszędzie, że chodzi na dziwkiAle co ma zrobić taki facet jak @maxis , co zwyczajnie nie ma innych szans na seks?
"Cokolwiek uczynisz, będziesz żałował" - cytat z jakiegoś filozofaBo poszedł najmniejszą linią oporu...wie że nie musi się starać...wystarczy zapłacić![]()
Mi sie wydaje że tam jest głownie problem z charakterem i nastawieniem. Ze zdrowym podejsciem myśle że by nie miał problemów, bo podobnie jak we wszystkim w życiu nastawienie gra kluczową role. Jesli robisz coś z nastawieniem juz na początku że sie nie uda to szanse na sukces spadajaOn raczej kobiet nie przyciąga. To bez różnicy.
Gdzie ja się chwaliłem? Pomyliłaś mnie z @maxisNa forum i tak już nie poznasz, po tym jak się pochwaliłeś. Tyle razy powtarzałeś, że korzystasz z płatnego seksu, że jesteś już tylko z tym kojarzony. Czy ty wogóle wypowiadałeś się na jakikolwiek inny temat? Jesteś jak żywy słup reklamowy z ogłoszeniami domów publicznych. Jesteś największym forumowym orędownikiem prostytucji po wsze czasy![]()
To chyba Prokrastynateusz"Cokolwiek uczynisz, będziesz żałował" - cytat z jakiegoś filozofa![]()
SokratesTo chyba Prokrastynateusz
Pójście do prostytutki, która robi och i ach na widok każdego aby tylko do niej wrócili i zapłacili ponownie to nie jest linia najmniejszego oporu.Bo poszedł najmniejszą linią oporu...wie że nie musi się starać...wystarczy zapłacić![]()
Kurde, aż mam chęć pospamować, lęk przed banem mnie powstrzymuje![]()
A tak serio trochę.... To serio się zastanawiam czemu ten temat się ciągnie... Mamy cały czas malkontentów przekonanych o swoich racjach, którzy ewidentnie potrzebują pomocy ale odrzucają każdą radę, ofertę pomocy i wzajemnie liżą się po jajach, karmiąc swoją atencję i ego...
Ten temat nie wniesie już chyba naprawdę nic nowego...
No i tu jest pies pogrzebany, on tam idzie z nastawieniem że ona mu powie że jest super ogierem i go przytuli i na chwile zapomni że jest niechciany w prawdziwym życiu. Jak ja bym poszedl, to pewnie bym sie zastanawiał jak chujowy w łóżku musialbym być żeby dała to po sobie poznać, sam akt nie różniłby sie dla mnie od walenia konia, a po wszystkim musiałbym się wykąpać w rozpuszczalniku. Nastawienie czyni cudaPójście do prostytutki, która robi och i ach na widok każdego aby tylko do niej wrócili i zapłacili ponownie to nie jest linia najmniejszego oporu.
Wiadomo, ze nie ma nic szczerego w tym co będzie robiła ta kobieta, o to właśnie chodzi, żeby wydawało się, ze tak właśnie jest i chętnie do niej wracało. Ale w głowie przecież musi wiedzieć, ze to wszystko szopka aby tylko zapłacił.
Jak w każdej usłudze...chodzi o dowartościowanie klientaNo i tu jest pies pogrzebany, on tam idzie z nastawieniem że ona mu powie że jest super ogierem i go przytuli i na chwile zapomni że jest niechciany w prawdziwym życiu. Jak ja bym poszedl, to pewnie bym sie zastanawiał jak chujowy w łóżku musialbym być żeby dała to po sobie poznać, sam akt nie różniłby sie dla mnie od walenia konia, a po wszystkim musiałbym się wykąpać w rozpuszczalniku. Nastawienie czyni cuda
I to się zapętli. Bo jak spotka normalną kobietę to pojawi się pytanie czy będzie można jej zaufać bo będzie mówiła to samo. Dlatego prostytutki to tylko pozornie łatwe wyjście.No i tu jest pies pogrzebany, on tam idzie z nastawieniem że ona mu powie że jest super ogierem i go przytuli i na chwile zapomni że jest niechciany w prawdziwym życiu. Jak ja bym poszedl, to pewnie bym sie zastanawiał jak chujowy w łóżku musialbym być żeby dała to po sobie poznać, sam akt nie różniłby sie dla mnie od walenia konia, a po wszystkim musiałbym się wykąpać w rozpuszczalniku. Nastawienie czyni cuda
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Apel. | Seks | 35 | |
![]() |
APEL DO GOSCI ODWIEDZAJĄCYCH FORUM !!! | Seks | 4 | |
P | Ilu z panów ma tak że wali samemu a ilu trzepie partnerka?? | Seks | 10 | |
K | Atrakcyjność, pytanie do panów | Związki | 11 | |
M | Szukam dwóch panów do zabawy z moją kobietą (Warszawa) | Ogłoszenia | 11 |