• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Apel do Panów

Mężczyzna

Greg.

Biegły Uwodziciel
O wypraszam sobie. Magnesem na cipeczki może i jest klata, ale na bezmózga prawdziwa kobieta nie poleci. Zgadzasz się z @adamoginski ? Spoko, szacunek za dziwne poglądy, ale rozumiem. Jak szukacie maszynek to dalej tak róbcie, a jak kobiet to weźcie się do roboty, ruszcie głową i mózgami i podrywajcie, bo na niektórych aż miło popatrzeć jak w kulki lecą. ;)
Daj jakieś przykłady tych od "kulek" trochę sie poduczymy:unsure::)

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
Przeczytałaś co napisałem? xD

Wygląd, klata, itp. może nie być wystarczające do związku. Ale na 100% daje wielką przewagę, żeby poznać kogoś i zaprosić na randkę. Taki facet dużo szybciej pozna dużo więcej kobiet, niż jakiś przeciętny. Więc też będzie miał dużo łatwiej poznać dziewczynę do związku. Załóżmy, że żeby poznać kogoś do związku, żeby zaskoczyło po obu stronach, trzeba się spotkać z setką kobiet. Taki przystojniak to może zrobić w rok czy dwa. Przeciętniakowi zajmie to 10 lat.
Może mieć łatwiej, ale bez przesady. Nie chciałabym faceta, który w rok czy dwa spotkał się z setką kobiet, szanujmy się.

Mężczyzna

Marcin 43

Biegły Uwodziciel
Drodzy Panowie,

zwracam się do Was z wątkiem psychologicznym, który zahacza o życie romantyczne i seksualne, mianowicie - dlaczego tak wielu z Was ma problem z samooceną, z oceną własnego ciała?

Wysyłacie napakowane zdjęcia klat, a później piszecie, że nie macie formy. Narzekacie na Wasz rozmiar, zamiast skupić się na własnych umiejętnościach i wykorzystać dobrze to, co macie. Uwierzcie, jeśli będziecie na siebie stale narzekać, kobiety zaczną w to wierzyć.

Z drugiej strony, duża część Waszego grona szczyci się swoim ciałem, w ogóle nie dbając o zawartość swojej głowy. Naprawdę, chcecie być tylko maszynkami do seksu?

Co ma na celu mój post? Ceńcie się! Spójrzcie na siebie obiektywnie, albo niech ktoś Wam doradzi i nauczcie się korzystać z tego, co macie! A pamiętajcie, że najbardziej kręcąca jest głowa, więc jeśli jej nie macie to miłego, maszynowego życia erotycznego.
A czy kobiety nie mają podobnie? Wy też narzekacie u siebie na wiele rzeczy, czyż nie?
Do tanga trzeba dwojga. Męskie reakcje są odpowiedzią na realne lub czasem wyimaginowane wrażenie tego, czego chcecie i co was, kobiety kręci. Tylko, że to wrażenie nie wzięło się znikąd. Kręcą was duże ptaki i klaty, czyż nie? Reakcje w Galerii Ptaków mówią same za siebie 😁😉
To forum na którym można się wykazać nie tylko ciałem, prezentując je wszem i wobec na zdjęciach, ale i swoim umysłem, tym, co ma się w głowie,poprzez wypowiadanie się na różne tematy. Jedno nie wyklucza drugiego, a wręcz jest jego uzupełnieniem 😉

Kobieta

małami09

Seks Praktykant
A czy kobiety nie mają podobnie? Wy też narzekacie u siebie na wiele rzeczy, czyż nie?
Do tanga trzeba dwojga. Męskie reakcje są odpowiedzią na realne lub czasem wyimaginowane wrażenie tego, czego chcecie i co was, kobiety kręci. Tylko, że to wrażenie nie wzięło się znikąd. Kręcą was duże ptaki i klaty, czyż nie? Reakcje w Galerii Ptaków mówią same za siebie 😁😉
To forum na którym można się wykazać nie tylko ciałem, prezentując je wszem i wobec na zdjęciach, ale i swoim umysłem, tym, co ma się w głowie,poprzez wypowiadanie się na różne tematy. Jedno nie wyklucza drugiego, a wręcz jest jego uzupełnieniem 😉
Ty jeszcze nie wiesz, ale w przygotowaniu jest podobny post, tylko że analogicznie do Pań, tu mam za sobą walkę nierówną z kompleksami, więc poochrzaniam je trochę ;p

R

Randomowynick123

Guest
Może mieć łatwiej, ale bez przesady. Nie chciałabym faceta, który w rok czy dwa spotkał się z setką kobiet, szanujmy się.
Jak taki się Wam będzie podobał, to przecież się z nim spotkacie, a nie będziecie pytać na ilu randkach był i jak często xD

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Ja tu bym miała dużo w tym temacie do napisania, ale... Nie mój cyrk, nie moje małpy.

Fajnie tylko, że ja mogę być uważana za jakąś brzydką tylko dlatego, że może zrobiłam nie takie ujęcie, czy że mam nadwagę, czy co tam jeszcze... Co ma kurwa piernik do wiatraka?

Ale bawcie się w puste hejty, proszę bardzo. Ja tam i tak wiem, że brzydka to ja na pewno nie jestem. I nikt mi tego nie wmówi.

Powodzenia 👏
Ale kto pytał? Niczego sensownego nie wniosłaś do tego wątku.