• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Analna zabawa w drugą stronę

Mężczyzna

Riven

Cichy Podglądacz
Pewnego dnia siedziałem w domu i czekałem aż partnerka wróci z pracy. Z nudów przeglądałem neta i w pewnym momencie wyświetliła mi się reklama damskiej bielizny. To mnie trochę podnieciło, widok piękniej kobiety w sexy bieliźnie. Po chwili włączyłem sobie stronę erotyczna i tak się nakręciłem że mój penis zrobił się twardy. W tym momencie wróciła partnerka i musiałem się opanować, choć ona z pewnością zauważyła coś... Poszła pod prysznic a ja zrobiłem kawę. Wróciła do pokoju w ręczniku i usiadła obok. Pogadaliśmy chwilę aż ona wstała, zrzuciła ręcznik i zapytała co robiłem jak jej nie było (?) no i się wydało. Usiadła na mnie i zaczęła całować i masować mnie w kroku. Sztywniałem aż wstałem i zrzuciłem z siebie spodenki z których wyskoczył sztywny kutas. Nie wiedziałem nawet kiedy Ania wzięła go do buzi i zaczęła ssać. Po chwili położyłem się na fotelu, ona uklęknęła przede mną i znów obciągała mi fiuta. Co chwilę łapałem ją za głowę i posuwałem głęboko w buzię. Ania intensywnie masowała mi jajka i w pewnym momencie jedynym palcem zeszła niżej w okolice mojej dziurki. Ja czułem, że odpływam coraz bardziej, byłem mega podniecony. Ania zapytała czy chcę spróbować tego co kiedyś przerwaliśmy, bo kiedyś próbowaliśmy masażu prostaty ale nie wyszło. Powiedziałem, że chętnie ale delikatnie. Uniosła mi nogi do góry i pośliniła palec, którym delikatnie masowała mojego anusa a drugą ręką waliła konia. Czułem rozkosz i coraz mocniejsze podniecenie. Na chwilę przestała i wyjęła wibrator z szafki, nałożyła prezerwatywę i posmarowała żelem. Kazała mi się rozłożyć z nogami do góry, żeby miała pełny dostęp do dziurki. Zaczęła jeździć morkym wibratorem jeździć po dziurce jednocześnie obciążając mi fiuta, który był sztywny jak nigdy. W pewnym momencie wibrator zaczął się powoli wsuwać we mnie aż wszedł cały. Chwilę miałem dziwne uczucie, ale jak się rozluźniłem to była przyjemność. Ania ładowała go powoli posuwając mnie w anal. Ja mocno rozłożyłem pośladki żeby weszła głębiej i sam się masturbowałem, żeby Ania mogła w pełni zająć się moim analem. Wibrator znikał w dziurce wprowadzając mnie w uczucie jakiego jeszcze nie miałem. Ania weszła na mnie i stymulowała, że mnie posuwa, trzymając sztucznego kutasa w ręku i ruszała biodrami. Robiliśmy tak przez chwilę aż wystrzeliłem ładunkiem gorącej spermy na siebie i piersi Ani. Wyjęła wibrator i przez chwilę ruszała skórką na penisie, z którego jeszcze się lało. Orgazm jaki miałem, był mega szczytem, pierwszy raz miałem takie doznania. Gdy ja leżałem wycieńczony, Ania położyła się obok, zdjęła kondoma z wibratora i wbiła go w swoją mokrą cipkę. Bawiła się tak chwilę aż uklęknęła i dała mi wibrator, żebym jej wsadził od tyłu. Zabawiłem ją tak przez chwilę aż ona w ekstazie podniecenia podziała, żebym wsadził jej w dupcie. Posmarowałem jej dziurkę żelem i wbiłem go do środka. Ania jęczała z podniety, jej ciało falowało co chwila naprężało się i rozluźniło. Jedną ręką złapała mnie za dłoń która trzymała wibrator i zaczęła jeszcze szybciej posuwać się w dupcie. Z cipki zaczęło kapać aż poczułem jak jej ciało robi się coraz bardziej naprężone. Wtedy dostała orgazmu i opadła na łóżko. W jej dupci był jeszcze wibrator, którego nie pozwoliła ruszać. Dopiero po kilku minutach wyjęła go, odwróciła się i przytuliła do mnie. Powiedziała, że takiej akcji jeszcze nie mieliśmy, ja nie zaprzeczyłem. Poznałem nowe możliwości dojścia do super orgazmu, dzięki penetracji analnej. Robimy to co jakiś czas, ale o tym odpowiem innym razem...