Od kiedy zaczęłam jakie kolwiek kontakty seksualne od razu mnie to jarało. Za pierwszym razem lekki ból, potem eksplozja przyjemności na całe ciało. A wy jakie macie nastawienie?
Z takim entuzjazmem i nastawieniem, jesteś główna postacią snów, marzeń i fantazji wielu...Od kiedy zaczęłam jakie kolwiek kontakty seksualne od razu mnie to jarało. Za pierwszym razem lekki ból, potem eksplozja przyjemności na całe ciało. A wy jakie macie nastawienie?
prócz tego że opinie o tym czymś są doskonale pokazujące kim jestCzyli nie jestem sam
Mówisz założycielu tematu?prócz tego że opinie o tym czymś są doskonale pokazujące kim jest
naciągaczem, wyśmiewającym się złodziejem zdjęć, oszustem
a i zapomniałem..
to facet....
Moim zdaniem seks analny daje o wiele więcej doznań i przyjemności , i nawet pragnę wypiąć się realnej/realnemu bo mam już dosyć zabawek analnych ,Od kiedy zaczęłam jakie kolwiek kontakty seksualne od razu mnie to jarało. Za pierwszym razem lekki ból, potem eksplozja przyjemności na całe ciało. A wy jakie macie nastawienie?
Ja tak samo, zawsze mnie jarało...I absolutnie mnie nie bolało za pierwszym razem, sama rozkoszOd kiedy zaczęłam jakie kolwiek kontakty seksualne od razu mnie to jarało. Za pierwszym razem lekki ból, potem eksplozja przyjemności na całe ciało. A wy jakie macie nastawienie?
Zazdroszczę przedmówczyni i autorce. Jakby mnie ktoś dobrze nie poprowadził na starcie gdy zaczynałam przygodę z analem to pewnie bym nie chciała spróbować, bo nawet teraz mam tak, że jak za szybko wsunę większy wibrator to chwilę czuję dyskomfort. On oczywiście mija i zostaje sama rozkosz, ale nadal czasem jeszcze gdzieś tam się zdarza. Tak samo partner musi mnie trochę przygotować na przyjęcie całego w siebie.Ja tak samo, zawsze mnie jarało...I absolutnie mnie nie bolało za pierwszym razem, sama rozkosz
Do analu to chyba raczej zawsze trzeba dziurkę przygotować, choćby ze względu na brak naturalnego nawilżenia. Ale przecież od czego mamy język?Zazdroszczę przedmówczyni i autorce. Jakby mnie ktoś dobrze nie poprowadził na starcie gdy zaczynałam przygodę z analem to pewnie bym nie chciała spróbować, bo nawet teraz mam tak, że jak za szybko wsunę większy wibrator to chwilę czuję dyskomfort. On oczywiście mija i zostaje sama rozkosz, ale nadal czasem jeszcze gdzieś tam się zdarza. Tak samo partner musi mnie trochę przygotować na przyjęcie całego w siebie.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
A | Tylko Anal | Fetysze i perwersje | 0 | |
R | Jaka sex maszyna? | Anal | Akcesoria erotyczne | 8 | |
Anal z byłą | Opowiadania erotyczne | 7 | ||
G | Pierwszy anal | Seks | 2 | |
M | Soczysty anal | Seks fotki i filmy | 1 |