Now my husband is my sissy slut with a drilled ass
A guy asked his wife to be rough to him and destroy his ass. It's too perverted, but his wife still agreed to become his mistress and put on a...

polecam
Jakie gejowskie? To jest jedna z największych przyjemności, jako może być(bylo/jest to dla mnie gejowskie)
Ja np uwielbiam kiedy moja żonka zachacza tam języczkiem podczas lodzikaSiemka nie wiem czy był już taki temat, ale nie moglem znalesc wiec zapytam tutaj. Ostatnio nowa partnerka namawia mnie zeby, wsadzic mi tam palec. Caly czas odmawialem i nie przyjmowalem tego wiadomości (bylo/jest to dla mnie gejowskie), ale ostatnio zastanawiam się czy nie spróbować, zeby mi tam wsadzila paluszka. Moje pytanie brzmi: Czy ktorys z was probowal tego, albo jakas pani robila to z swoim facetem. Jesli macie jakies doswiadczenie albo doznanie to podzielcie sie proszę bardzo![]()
Bardzo przyjemne uczucie, uwielbiam jak w trakcie żona bawi się moją dziurką, a wkładanie palca przyspiesza i wzmacnia orgazm.Siemka nie wiem czy był już taki temat, ale nie moglem znalesc wiec zapytam tutaj. Ostatnio nowa partnerka namawia mnie zeby, wsadzic mi tam palec. Caly czas odmawialem i nie przyjmowalem tego wiadomości (bylo/jest to dla mnie gejowskie), ale ostatnio zastanawiam się czy nie spróbować, zeby mi tam wsadzila paluszka. Moje pytanie brzmi: Czy ktorys z was probowal tego, albo jakas pani robila to z swoim facetem. Jesli macie jakies doswiadczenie albo doznanie to podzielcie sie proszę bardzo![]()
PopieramBardzo przyjemne uczucie, uwielbiam jak w trakcie żona bawi się moją dziurką, a wkładanie palca przyspiesza i wzmacnia orgazm.
nie zastanawiaj sie wogole,sama przyjemnosc...masz cudowna kobiete ktora wie co dobreSiemka nie wiem czy był już taki temat, ale nie moglem znalesc wiec zapytam tutaj. Ostatnio nowa partnerka namawia mnie zeby, wsadzic mi tam palec. Caly czas odmawialem i nie przyjmowalem tego wiadomości (bylo/jest to dla mnie gejowskie), ale ostatnio zastanawiam się czy nie spróbować, zeby mi tam wsadzila paluszka. Moje pytanie brzmi: Czy ktorys z was probowal tego, albo jakas pani robila to z swoim facetem. Jesli macie jakies doswiadczenie albo doznanie to podzielcie sie proszę bardzo![]()
potwierdzam. Raz spróbujesz i będziesz chciał więcej.Jakie gejowskie? To jest jedna z największych przyjemności, jako może byćPoza tym, jak robi to dziewczyna, to o gejostwie na pewno nie ma mowy. Zresztą, tak jak by bycie gejem miało być czymś złym
![]()
Tak to bywa w życiu.Też bym chciał, żeby dziewczyna mi zaproponowała choćby palec w tyłek...
Niestety ona kategorycznie dała do zrozumienia , że te dziurki jej zdaniem nie są do zabawy, ani jak ani moja.
A ja lubię sobie bez niej i palec i dildo i korek wkładać.
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | Oral/anal Wrocław M+M szukam chętnego faceta 20-40 na zabawę | Seks | 1 | |
![]() |
Anal | Ogłoszenia | 4 | |
A | Anal | Seks | 13 | |
A | Tylko Anal | Fetysze i perwersje | 0 | |
R | Jaka sex maszyna? | Anal | Akcesoria erotyczne | 9 |