• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Akryle bolą? Polecacie czy nie?

Status
Zamknięty.

gonia

Erotoman
witam wszystkie panie :) mma takie pytanko czy ktoras z was ma akryle? jak tak to ile czasu? bo tak sie składa ze ja mam swoje od miesiaca i zaczynaja mnie draznic włąsnie jeden mi odpadł tzn sama do tego doprowadziłam bo chciałam je zdjac jejciu katastrofa musze sie wyzalic jak bardzo mnie boli :) nigdy wiecej tych paznokci nie załoze nie wiem w oole po co zak.adaam juz kiedys raz miałam i tez tylko miesiac wytrzymały.. ide zaraz do kosmetyczki na zdjecie bo po co mam sie meczyc :) te ktore nie maja a chca sobie załozyc to odradzam jejciujak moj paznokec tragicznie wyglada ehh. bidactwo nio moze to ladne wyglada ale ile trzeba sie z tym meczyc to nie dla mnie tak jak moj chlopak powiedział :) woli jak jestem naturalna a nie sztuczna no i nie moge normalnie podrapac po pleckach heh uf uf juz starczy niedługo usune ten post bo beznadziejny problem mam ale zobaczymy czy sa inne kobietki z takim problemem

Szarka

Erotoman
Goniu ale się uśmiałam :lol: wybacz, bo Tobie pewnie nie do śmiechu ale widząć Twój temat pomyślałam, że piszesz o farbach akrylowych, które właśnie muszę zdobyć :lol: nie poradzę Ci niestety , nigdy nie miałam ani tipsów ani akryli

pozdrawiam
Szarka

kasiulla

Biegły Uwodziciel
a fe nigdy bym sobie czegos takiego nie zrobiła. szpony siakieś ;)
Wolę moje naturalne krótkie paznokcie- nic nie przeszkadza w sporcie i bardziej mi się takie podobaja :)
Takie długaśne szpony to może dobre są na studniówkę ale nie na codzienne życie...

gonia

Erotoman
nie miałam długich tylko krotkie takie do zaakceptowania ale juz ich nie mam uff i nigdy wiecej :)

rose

Biegły Uwodziciel
od tego strasznie niszczą się paznokcie..a moje i tak są słabe.. i sporo musze sie namęczyć żeby utrzymać je w ładnym stanie i żeby były troche dłuższe.. :) nigdyyy nie założe akryli..a fee :)

ona

Nowicjusz
heh... w wakacje sobie wymyśliłam, żeby zrobić akryle na ślub kuzynki :] no i wszystko było si (no, może oprócz tego, że prawie nic paznokciami nie mogłam robić, bo za długie :D) , co zaczęło mnie w końcu wkurzać, i po 2 tygodniach sama je odrywać zaczęłam... :p no niby były słabsze po skończeniu tej jakże bolesnej operacji :D ale przynajmniej miałam je z głowy, bo trzymały się tak mocno, że jakbym je zostawiła, to same by nie wiem kiedy odpadły.... niom :)
a potem wystarczyło już kilka razy przejechać paznokcie jedwabiem zamiast lakieru, i były całe i ładne z powrotem :) i obiecałam sobie, że nigdy więcej akrylu............... :D :D :D

ted

Biegły Uwodziciel
Hehe jak to ciezko czasami byc kobieta :p chociaz sam mam dlugie paznokcie tzn mialem bo to momentami jest potrzebne przy graniu na gitarze jednak ze wzgledu na dziewczyne lepiej krutkie.

gonia

Erotoman
ona napisał:
heh... w wakacje sobie wymyśliłam, żeby zrobić akryle na ślub kuzynki :] no i wszystko było si (no, może oprócz tego, że prawie nic paznokciami nie mogłam robić, bo za długie :D) , co zaczęło mnie w końcu wkurzać, i po 2 tygodniach sama je odrywać zaczęłam... :p no niby były słabsze po skończeniu tej jakże bolesnej operacji :D ale przynajmniej miałam je z głowy, bo trzymały się tak mocno, że jakbym je zostawiła, to same by nie wiem kiedy odpadły.... niom :)
a potem wystarczyło już kilka razy przejechać paznokcie jedwabiem zamiast lakieru, i były całe i ładne z powrotem :) i obiecałam sobie, że nigdy więcej akrylu............... :D :D :D
skad to wziasc? bo juz o tym słyszałam :)
ja narazie mam odzywke tylko jakas a paznokcie moje wygladaja brzydko a fe

Ewelina19

Cichy Podglądacz
akryle niszczą płytke paznokcia ja naszczescie z natury mam bardzo ładne szponki ( niektórzy oskarzają mnie o to ze są sztuczne ) :D moja rada jest taka aby wzmocnic paznokcie kup sobie odzywke z firmy selly hansen droga bo ok 30 zł ale za to godna polecenia.osobiscie uzywam tylko lakierów z tej firmy i naprawde jestem zadowolona są twarde i nie rozwajają sie. nie martw sie za jakis czas pazurki wrócą do normalnego stanu i bedzie dobrze.

kasiulla

Biegły Uwodziciel
ja tam moje pazurki to tylko podcinam i są zdrowe, chociaz z moimi tendencjami do gier zespołowych, sportu no i bycia ciamajdą- wywalania się, to nie wyglądają zbyt ciekawie.. ;) Obecnie mam siniaka na kciukowym paznokciu i wygląda jakby to był brud... Kurde.

Kamcia

Cichy Podglądacz
Ja tez mam swoje i w akryle ani nic sztucznego sie nie bawie ;) jak są długie i równe to wygladają oki i sie juz mnie ze 3x pytali czy to są prawdziwe czy sztuczne ;) czyli chyba nie jest zle ;)
akryli nie mialam wiec niestety nie pomoge :]

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Moja Dziewczyna nigdy nie miała akryli, ale miała paznokcie za długie o kilka milimetrów. Przez dwa dni zdobyłem kilkanaście głębokich (do krwi) rys na ciele (wszystkie przypadkowe - żeby nie było masohizmu), w tym jedna od górnej cześci pachy do pępka (i bolało). Takie coś nie tylko źle wygląda, jest niewygodne, nienaturalne, ale i niebezpieczne.

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Oj znam ten ból :) Ostatnio jak grałem w kosza z wyakrylowanymi po 100dniówce laskami to potem cały byłem poharatany :p

gonia

Erotoman
Yossarian napisał:
Oj znam ten ból :) Ostatnio jak grałem w kosza z wyakrylowanymi po 100dniówce laskami to potem cały byłem poharatany :p
akrylenie drapia wiec watpie zeby mogły cie podrapac :)
moze w jakis sposob na epwno ale one sa takei dziwne i ciezko nimi drapac :>

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry