• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Akcesoria erotyczne bez gwarancji zaspokojenia

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Tytuł trochę przewrotny ale rozważam zakup profesjonalnego wibratora i oczekuję zaspokojenia 😉

Doświadczenie: praktycznie brak, jedynie satisfyer pro penguin
Efekty: pierwszy raz wow, potem dużo słabiej
Planowana częstotliwość użytkowania: co 3-4 dni
Tradycyjny seks: tak ale zbyt rzadko

Pytanie: czy są tu kobiety które nie są w stanie zaspokoić się same?

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Ważniejsze pytanie to czy potrzebujesz mocniejszych wrażeń czy nie?

Ja lubię akurat ten, dla mnie to "świat i ludzie".

Ale mam też coś takiego:
Poleciłam to koleżance stąd i jest zachwycona, jednak dla mnie to już aż za dużo emocji i biedny leży i się kurzy.

Każda z nas potrzebuje czegoś trochę innego. Ustaliłaś już co odpala Cię najmocniej? I z czego się bierze ten spadek jakości przy pingwinku?
Z kobietami nie jest lekko, jeśli chodzi o orgazm, głowa jest tu decydującym czynnikiem. Przy masturbacji masz odpowiednią oprawę? Mam tu na myśli taką, która wprowadza Cię w pozytywny, rozluźniony nastrój?

Kobieta

yakamoz

Podrywacz
Ważniejsze pytanie to czy potrzebujesz mocniejszych wrażeń czy nie?
Zdecydowanie lubię mocne wrażenia.
Ja lubię akurat ten, dla mnie to "świat i ludzie".
Łatwiej dochodziłsz przy srymulacji punktu G czy łechtaczki? U mnie ta druga wydaje się bardziej wrażliwa.
Ale mam też coś takiego:
Poleciłam to koleżance stąd i jest zachwycona, jednak dla mnie to już aż za dużo emocji i biedny leży i się kurzy.
Jak określiłabyś moc?
Każda z nas potrzebuje czegoś trochę innego. Ustaliłaś już co odpala Cię najmocniej?
Najmocniej to mój partner. Dlatego mam obawy czy wibrator będzie dobrym kierunkiem.
I z czego się bierze ten spadek jakości przy pingwinku?
Nie mam pomysłu ale czytałam opinie o różnych wibratorach i często pojawiała się taka obserwacja.
Z kobietami nie jest lekko, jeśli chodzi o orgazm, głowa jest tu decydującym czynnikiem.
Chyba i tak mamy łatwiej niż panowie 😉
Ciężko pojąć jak można być podnieconym a fizycznie nie mieć możliwości...
Przy masturbacji masz odpowiednią oprawę? Mam tu na myśli taką, która wprowadza Cię w pozytywny, rozluźniony nastrój?
Nie zawsze. Czasami staram się na szybko i wtedy nie wychodzi.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Łatwiej dochodziłsz przy srymulacji punktu G czy łechtaczki? U mnie ta druga wydaje się bardziej wrażliwa.
No ta druga jest bardzo bardzo wrażliwa, łechtaczki.
Jak określiłabyś moc?
Młot pneumatyczny podłączany do gniazdka i w calej wsi siada napięcie, to jeden akurat z najmocniejszych, nie wiem gdzie miałam głowę jak go zamawiałam.
Najmocniej to mój partner. Dlatego mam obawy czy wibrator będzie dobrym kierunkiem.
Partnera Ci ze sklepu nie polecę, a mojego nie oddam więc tu nie pomogę.
Nie mam pomysłu ale czytałam opinie o różnych wibratorach i często pojawiała się taka obserwacja.
Ok, nie czytałam opinii, dlatego mówię, że każda ma inaczej. Ja dałam radę mojego prawie zajechać, przyjaciółka podobnie.
Chyba i tak mamy łatwiej niż panowie 😉
Ciężko pojąć jak można być podnieconym a fizycznie nie mieć możliwości...
Najczęściej blokuje nas własny umysł.
Nie zawsze. Czasami staram się na szybko i wtedy nie wychodzi.
O właśnie, masz odpowiedź.