Mam 32 lata jestem prawiczkiem. Pomożesz stać się mężczyzną? Możesz być doświadczona lub dziewicą chce tylko żebyś była wyrozumiała .. Jestem z południowej wielkopolski
Ostatnia edycja:
Gdzie tu się chowałeś chłopie!!! Ruchaj wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka,jak ty tak się gdzecznie pytasz czy jakaś da się wydupczyć to nie za moczysz pisiora,,I będziesz musiał płacić bykowe,Mam 32 lata jestem prawiczkiem. Pomożesz stać się mężczyzną? Możesz być doświadczona lub dziewicą chce tylko żebyś była wyrozumiała .. Jestem z południowej wielkopolski
Pomoże ci cycasta Zuzia albo ciasna Malwinka za jedyne 400 zł.Mam 32 lata jestem prawiczkiem. Pomożesz stać się mężczyzną? Możesz być doświadczona lub dziewicą chce tylko żebyś była wyrozumiała .. Jestem z południowej wielkopolski
Subtelnością to Ty nie grzeszyszGdzie tu się chowałeś chłopie!!! Ruchaj wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka,jak ty tak się gdzecznie pytasz czy jakaś da się wydupczyć to nie za moczysz pisiora,,I będziesz musiał płacić bykowe,
,,,,Subtelnością to Ty nie grzeszysz
Widzę, że jeszcze sobie poczekam na rekord tego forum, z moim 29-letnim prawictwemMam 32 lata jestem prawiczkiem. Pomożesz stać się mężczyzną? Możesz być doświadczona lub dziewicą chce tylko żebyś była wyrozumiała .. Jestem z południowej wielkopolski
Nie zrażaj się, dla niektórych to szokLiczyłem na normalne odpowiedzi
Ale to normalne odpowiedzi - bo niech się zgłosi kobieta, która posła z facetem do łóżka, bo ten tak ładnie prosił.Liczyłem na normalne odpowiedzi
To prawda są nieczułe na prośby. Tylko faceci mają dobre serduszka i ulegająAle to normalne odpowiedzi - bo niech się zgłosi kobieta, która posła z facetem do łóżka, bo ten tak ładnie prosił.
to idź na dive, wydasz 200zł i po problemie.Mam 32 lata jestem prawiczkiem. Pomożesz stać się mężczyzną? Możesz być doświadczona lub dziewicą chce tylko żebyś była wyrozumiała .. Jestem z południowej wielkopolski
Smiech nie z tytułu porady tylko ceny, żeby nie było....to idź na dive, wydasz 200zł i po problemie.
wszystko zależy od lokalizacjiSmiech nie z tytułu porady tylko ceny, żeby nie było....
Moje doswiadczenia sa sprzed kilku lat, moga byc nieaktualne ale to wóewczas było minimum 500 zł/h (Trójmiasto)wszystko zależy od lokalizacji
widzę mamy tu konesera to może nas oświecisz ile teraz diva kosztuje
Dobrze, że jako tako idzie mi z kobietami, bo bym zbankrutował.Moje doswiadczenia sa sprzed kilku lat, moga byc nieaktualne ale to wóewczas było minimum 500 zł/h (Trójmiasto)
Jedna noc, jeden seks, no a potem tylko AIDS.Gdzie tu się chowałeś chłopie!!! Ruchaj wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka,jak ty tak się gdzecznie pytasz czy jakaś da się wydupczyć to nie za moczysz pisiora,,I będziesz musiał płacić bykowe,
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | 20 letni prawiczek pozna Panią (Gdańsk) | Seks | 0 | |
K | 18 letni prawiczek szuka pani ktora sprawi ze nim nie bedzie | Ogłoszenia | 8 | |
W | 21 letni prawiczek pozna panią. Warszawa i okolice | Seks | 0 | |
T | 18 letni prawiczek pozna pania | Seks | 6 | |
J | 33-letni prawiczek | Seks | 53 |