jak w tytule prawiczek poszukuje Pani, która na spotkaniu sponsorowanym wprowadzi go w intymny świat i pomoże w przyjaznej atmosferze przeżyć swój pierwszy raz.
Retnu, nie każdy wcześnie zaczynaw ogole jak to sie stalo, ze w tym wieku nadal jesteś prawiczkiem?
A co byś poradził dziewczynie? Jestem o 10 lat młodsza od autora, ale też tego nie widzę:/Fakt, nie każdy.
Jednak z każdym dodatkowym rokiem na garbie i bez dziewczyny gwałtownie wzrasta "niebezpieczeństwo" przyklejenia samemu sobie nalepki z wielkim znakiem pytania: co, qwa jest nie tak ze mną?
Wiesz, 30 lat bez kobiety to przynajmniej 12,14 lat (psychicznie) straconych lat.
Co poradzisz takiemu facetowi?
Trochę wrzucić na luz i kosztować świata... Ludzi itdA co byś poradził dziewczynie? Jestem o 10 lat młodsza od autora, ale też tego nie widzę:/
Autor postu może mieć uraz do dziewczyn, albo nigdzie nie wychodzi.
Moze, ale to jest jego problem i nie ma co pisac o nim na forach, tak aby nie sugerować szukania pomocy.A co byś poradził dziewczynie? Jestem o 10 lat młodsza od autora, ale też tego nie widzę:/
Autor postu może mieć uraz do dziewczyn, albo nigdzie nie wychodzi.
To tinder służy tylko do umawiania na seks?Jak chodzi tylko o sex to zawsze jest tinder
O sex na tinder łatwo a na miłość raczej bym nie liczył.To tinder służy tylko do umawiania na seks?
A jednak jest dramatem, bo i jaka dziewczyna, nie licząc grzybiarek, pozwoli się wyrwać wiedząc (domyślając się) ze facetowi brakuje tego i owego?30 to jeszcze bez dramatu. Nie wiem gdzieś ty się chował że prawiczek ale idzie jeszcze śmiało coś wyrwać.
Nie wiem.A co byś poradził dziewczynie? Jestem o 10 lat młodsza od autora, ale też tego nie widzę:/
Jedno nie wyklucza drugiego. A kluczowym pytaniem jest, z jakiego środowiska się wywodzi? Jakie wykształcenie posiadają rodzice?Autor postu może mieć uraz do dziewczyn, albo nigdzie nie wychodzi.
Nie wiem jak rodzice, ale zgaduje ze on poszedl na studia techniczne, stal sie geekiem a moze nawet nerdem, a potem zyl z przekonaniem "nic na sile, samo przyjdzie". I nie przyszlo...Jedno nie wyklucza drugiego. A kluczowym pytaniem jest, z jakiego środowiska się wywodzi? Jakie wykształcenie posiadają rodzice?
A Ty @Halred to taki samiec alfaNie wiem jak rodzice, ale zgaduje ze on poszedl na studia techniczne, stal sie geekiem a moze nawet nerdem, a potem zyl z przekonaniem "nic na sile, samo przyjdzie". I nie przyszlo...
Pisze na podstawie swoich doswiadczen. Malo brakowalo tez bylbym teraz 30letnim prawiczkiem.A Ty @Halred to taki samiec alfa
Hmmm ciekawe jakbyś nazwał nie mężczyznę tylko taką dziewczynę też nerdem?ale zgaduje ze on poszedl na studia techniczne, stal sie geekiem a moze nawet nerdem, a potem zyl z przekonaniem "nic na sile, samo przyjdzie". I nie przyszlo...
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
C | 20 letni prawiczek pozna Panią (Gdańsk) | Seks | 0 | |
K | 18 letni prawiczek szuka pani ktora sprawi ze nim nie bedzie | Ogłoszenia | 8 | |
W | 21 letni prawiczek pozna panią. Warszawa i okolice | Seks | 0 | |
T | 18 letni prawiczek pozna pania | Seks | 6 | |
J | 33-letni prawiczek | Seks | 53 |