• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

29 latek spotka się w Trojmiescie

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
W sumie mógłbym, mam trochę czasu, ale porozmawiamy o sytuacji geopolitycznej i wpływie układu planet na zbiory cebuli w Zimbabwe.

Mężczyzna

Brasii5902

Cichy Podglądacz
W sumie mógłbym, mam trochę czasu, ale porozmawiamy o sytuacji geopolitycznej i wpływie układu planet na zbiory cebuli w Zimbabwe.
A może powiesz coś o implementacji nowego systemu rozrachunków transgranicznych w sieci XRPL i standardzie ISO20022? Po co się odzywasz jak nie jesteś zainteresowany?

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
No wlasnie jestem. Nie wysiliłeś się i nie poświęciłeś 10 sekund na napisanie o jakie spotkanie i z kim Ci chodzi, to o co masz pretensje?

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
A może powiesz coś o implementacji nowego systemu rozrachunków transgranicznych w sieci XRPL i standardzie ISO20022? Po co się odzywasz jak nie jesteś zainteresowany?
To teraz i ja jestem zainteresowany, bo są to dla mnie rzeczy obce, a bardzo lubię uczyć się nowych rzeczy.