• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

2 fantazje- jak je zrealizować.

Mężczyzna

Wojtek1972

Cichy Podglądacz
Cześć. Mam dwie fantazje...pierwsza o koleżance z pracy, którą jestem zafascynowany zauroczony oczarowany. Druga...realniejsza o mojej partnerce, nad ktorą pracuję by ją oddawać innym organizując spotkania u nas lub wyjazdowo. Ktoś chętny..porozmawiać na początek?

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Cześć. Mam dwie fantazje...pierwsza o koleżance z pracy, którą jestem zafascynowany zauroczony oczarowany. Druga...realniejsza o mojej partnerce, nad ktorą pracuję by ją oddawać innym organizując spotkania u nas lub wyjazdowo. Ktoś chętny..porozmawiać na początek?
Zasadnicze pytanie czy Twoja partnerka wie w ogóle o Twojej fantazji na temat oddawania jej innemu ? Czy w ogóle jest zainteresowana i otwarta na takie tematy ?

Mężczyzna

Wojtek1972

Cichy Podglądacz
Czesc. Wie od dawna i mam wrazenie...subiektywne :), ze pomalu sklaniala by sie w te strone trzeba by to tylko dobrze zorganizowac. Lubi sex tylko jakby blokuje pelne przezywanie. Bo ktos uslyszy bo łózko pobrudzi itp.

Mężczyzna

YoungHusband

Cichy Podglądacz
Jezeli taka incjatywa wychodzi rowniez z jej strony, to brnij w to. Natomiast jeżeli miałaby ona spełnić i zaspokoić tylko Twoją fantazję, to odpuść.

Mężczyzna

Wojtek1972

Cichy Podglądacz
Na razie inicjatywa jest moja ale czuje, ze pomalu sie otwiera bo mowila ze dp..tylko ze na razie z dildo, jest miłe. Tak samo nie raz dochodzi z moimi palcami w obu dziurkach. Kwestia otwarcia na drugiego pana.

Mężczyzna

YoungHusband

Cichy Podglądacz
Wiesz…. To nadal Twoje palce, dildo w Twoich rekach… cuckold czy swing to otwarcie sie na obecnosc osoby obcej w sypialni. To, że lubi być penetrowana w dwie dziurki, nie oznacza, że kręci ją cuckold/swingowanie.

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Ja bym z doswiadczenia zaproponował na początek Wasz pokaz seksu na żywo dla innego faceta, tylko pokaż ,żeby móc się oswoić z dodatkowym mężczyzna, niech jest z Wami ale tylko patrzy, sam się ze sobą zabawia, to tak na początek

Mężczyzna

Wojtek1972

Cichy Podglądacz
Ja bym z doswiadczenia zaproponował na początek Wasz pokaz seksu na żywo dla innego faceta, tylko pokaż ,żeby móc się oswoić z dodatkowym mężczyzna, niech jest z Wami ale tylko patrzy, sam się ze sobą zabawia, to tak na początek
No jest to świetna mysl. Nawet mozna online na poczatek. Nagrywałem rozne nasze igraszki i wie o tym bo jej pokazywałem pozniej.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry